Szarych Wdów nie będzie, więc proszę się przekwalifkować do przyszłego tygodnia. Czarne Wdowy są.
Zgroza i duńskie piwa na zlocie - zapisy.
Collapse
X
-
Na liście mam: Arta, Maggyk, Marusia, Seta, Abernacka, Małażonka&Iron,Ahumba&ŻonaTaxi , piotry, Mason, Centon, Kangur, Promil, Maremali, Piecia.
Z listy życzeń jak na razie Abernacka przywozi Gościszewo. Kto mi przywiezie Zdrojowe? Marysia, anyone?Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzi(...0Z listy życzeń jak na razie Abernacka przywozi Gościszewo. (...)
Comment
-
-
Misiu-pysiu, w Niemczech to ja będę po drodze, właśnie dostałem 5 piw z Szwabii - jestem pewien, że przywieziesz coś wyjechanego w kosmos, ale o ile to nie jest wędzonka, podziękuję - na Lausitzer Porter, ja wracam stopem! Moje plecy!Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziNa liście mam: Arta, Maggyk, Marusia, Seta, Abernacka, Małażonka&Iron,Ahumba&ŻonaTaxi , piotry, Mason, Centon, Kangur, Promil, Maremali, Piecia.
Z listy życzeń jak na razie Abernacka przywozi Gościszewo. Kto mi przywiezie Zdrojowe? Marysia, anyone?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziA miałem nadzieję spróbować lekkie polskie dobre piwo... Cóż, bywa. Mówi się trudno.
Reflektujesz?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziA miałem nadzieję spróbować lekkie polskie dobre piwo... Cóż, bywa. Mówi się trudno.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Niestety, Konstancin Lekkie w 90% przypadków pitych przeze mnie do tej pory występuje w wersji podkwaśniałej - nie polecam. Ostatnio w Konstancinie znowu coś niedobrego się dzieje.Last edited by Marusia; 2010-09-05, 10:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNiestety, Konstancin Lekkie w 90% przypadków pitych przeze mnie do tej pory występuje w wersji podkwaśniałej - nie polecam. Ostatnio w Konstancinie znowu coś niedobrego się dzieje.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziLekkie polskie piwo to Konstancin Lekkie, nie ma problemów z jego zakupem. Nie to samo co Zdrojowe, ale zawsze cośKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziMaciejowego - dzieki, ale odpuszcye.
Comment
-
Comment