Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wyświetlenie odpowiedzi
IX Wielki Zlot Forumowiczów - giełda piwna
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziWspólnie z Jasiem_Piwoszem i silvianem planujemy przywieźć na Zlot nowe piwa z Zawiercia.
I tutaj moja (nasza) prośba. Proszę o określenie się ile mniej więcej sztuk ze smaku mamy przytachać?
Przypominam, że są dostępne 4 nowe piwa: Jasne, Bursztynowe, Miodowe i Czekoladowe."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziWspólnie z Jasiem_Piwoszem i silvianem planujemy przywieźć na Zlot nowe piwa z Zawiercia.
I tutaj moja (nasza) prośba. Proszę o określenie się ile mniej więcej sztuk ze smaku mamy przytachać?
Przypominam, że są dostępne 4 nowe piwa: Jasne, Bursztynowe, Miodowe i Czekoladowe.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Kochani, jako, że nowych piw z Zawiercia będziemy mieli po 1 skrzynce ze smaku (względy logistyczne) jestem zmuszony zamknąć listę chętnych.
Wygląda ona tak (wg. kolejności zgłoszeń w tym temacie i na PW):
Jasiu-Piwosz - 3 zestawy
Silvian - 1 zestaw
Promil03 - 1 zestaw
Centon - 1 zestaw
Abernacka - 1 zestaw
Pirackamuza - 1 zestaw
Maggyk - 2 zestawy
Seta - 2 zestawy
Marusia - 1 zestaw
Kloss - 1 zestaw
Wiktoria - 1 zestaw
Fidoangel - 2 zestawy (sorry, nie da rady więcej)
Mason - 1 zestaw
Iron - 1 zestaw
Piecia - 1 zestaw
Jako, że piwa kupuję na spółkę z silvianem, w praktyce będzie to wyglądało tak, że ja i silvian będziemy mieli do dyspozycji 15 zestawów. W moim przypadku możliwa będzie częściowa wymiana na inne piwa (preferuję domowe, najlepiej "mocniejsze nutki okołoporterowe"). Silvian za swoje 7-8 zestawów odpowiada sam . Piwa na pewno dla nikogo kto się zapisał nie braknie. Pozostanie nam tylko kwestia rozliczenia. Mam nadzieję, że za bardzo nie zamieszałem. Jutro lub we środę podam cenę za zestaw.
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziRaczej wszystko się zgadza. Preferuję wymianę na piwka domowe no ale jak ktoś nie posiada to nie będę ronił łez.
Po za tym - zamawiałam 2 zestawy, proszę o korektę
Comment
-
Comment