Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta
Wyświetlenie odpowiedzi
IX Wielki Zlot Forumowiczów - giełda piwna
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZobaczę co uda mi się kupić w Niemczech.Last edited by Seta; 2010-09-02, 15:16.
Comment
-
-
My weźmiemy na pewno jakąś krzynkę domowego, ale bardziej do degustacji na miejscu, niż na wymianę, chyba, że ktoś się bardzo uprze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziJa tradycyjnie na NakelaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi(...) Ile chcesz? (..)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMy weźmiemy na pewno jakąś krzynkę domowego, ale bardziej do degustacji na miejscu, niż na wymianę, chyba, że ktoś się bardzo uprze
PS. Jak zdążą w Zawierciu to będziemy mieli nowości w butelkach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi(...)
PS. Jak zdążą w Zawierciu to będziemy mieli nowości w butelkach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziPS. Jak zdążą w Zawierciu to będziemy mieli nowości w butelkach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziJa się bardzo upieram przy Twoim (Waszym) Porterze jakimś!!
PS. Jak zdążą w Zawierciu to będziemy mieli nowości w butelkach."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Cóś ón leniwym się ostatnio wydaje...
Czekolaaaaaaaaadooooowe, mniam, mniam...Last edited by fidoangel; 2010-09-02, 19:56."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziJa jestem do dyspozycji, ale Artur nic się nie odzywa. Może nie udało się załatwić.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Witam
piszę się na nowości z zawiercia mogę przytargać konstancin i inne dostępne w rodzince-bis albo blaszaku na rudnickiego.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
Comment