2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5055

A gdzieee będzieee zlooooot?

Za odpowiedź "Olsztyn" tydzień w karcerze ;-)
    Dick Laurent is dead.

Comment

• Maggyk
      Szara Adminiscjencja
      🍼
      • 2004.05
      • 5617

Zlot będzie gdzieś w Polsce Jak ktoś ma zna jakiś fajny ośrodek na około 100 osób niedaleko Olsztyna (do 30 km) niech da znać. My ostatnio mamy problem nawet z podrapaniem się - a jutro wyjazd na "piwny wypoczynek".
      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
      Piwo domowe -
      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Maremali
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.05
        • 1955

Proponuję ośrodek http://www.kikity.com.pl/ trochę dalej niż 30km od Olsztyna, ale oferują również wynajęcie autobusu. Ceny noclegów i posiłków dość przystępne oraz dobra baza sprzętu wodnego. Nie wiem jak teraz ale kilkanaście lat temu w tym ośrodku można było również rozbić swój namiot jakby brakło miejsc w pokojach.
        http://maremali.web-album.org/

Comment

• fuliano
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2010.07
          • 1835

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedzi
          Proponuję ośrodek http://www.kikity.com.pl/ trochę dalej niż 30km od Olsztyna, ale oferują również wynajęcie autobusu. Ceny noclegów i posiłków dość przystępne oraz dobra baza sprzętu wodnego. Nie wiem jak teraz ale kilkanaście lat temu w tym ośrodku można było również rozbić swój namiot jakby brakło miejsc w pokojach.
          he he...
          "Ośrodek jest jednostką budżetową ukierunkowaną na potrzeby funkcjonariuszy i pracowników cywilnych więziennictwa. Jego podstawowym zadaniem statutowym jest organizacja procesu szkolenia i doskonalenia zawodowego funkcjonariuszy i pracowników Służby Więziennej oraz pracowników resortu sprawiedliwości."

pozamykają nas wszyskich jak leci

Comment

• Pancernik
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2005.09
            • 9787

Otvirak coś ostatnio pisał o motywach więziennych, ale nie wiem, czy aż tak by się identyfikował...

Mój dzieciak w wakacje będzie tu: www.okwjakubowo.com.pl, na oko wygląda nieźle..., nie wiem tylko, czy tolerują piwoszy...

Comment

• Pancernik
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2005.09
              • 9787

Pewnie to już spenetrowaliście, ale zawsze...:

W niektórych z nich kieeeeedyś bywałem, ale to było w czasach, gdy jeszcze działał Browar Jurand...

Comment

• Cyrkonia
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.10
                • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedzi
                No to wybuchowe miejsce wybrałeś. Jak chcesz się rozerwać to idealne miejsce
                Lokalne lasy są co jakiś czas zamykane, bo niewybuchów jest tam więcej niż grzybów ....

Osobiście - paskudny dojazd do Kikit.
                Dajcie mi jeszcze tydzień na uporządkowanie swoich spraw i postaram się coś dobrego znaleźć.
                www.stat-gra.pl

Comment

• pirackamuza
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.12
                  • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedzi
                  Dajcie mi jeszcze tydzień na uporządkowanie swoich spraw i postaram się coś dobrego znaleźć.
                  Czas minął !!!
                  Toruń przeprasza za Radio Maryja
                  www.bobofruty.pl

Comment

• Cyrkonia
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.10
                    • 1936

poszukiwania w trakcie
                    na razie znalazłam coś takiego www.waszeta.pl
                    jest jeszcze kilka innych ale ........... od poniedziałku razem z Banderasem zaczniemy działać poważniej
                    www.stat-gra.pl

Comment

• lisiewski
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2009.12
                      • 459

Sprawdzone: http://www.wdwwarmia.com.pl/baza.html
                      Polecam "Pawilon kolonijny" - ekstremalne przeżycia gwarantowane.

Comment

• Pancernik
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.09
                        • 9787

poszukiwania w trakcie
                        na razie znalazłam coś takiego www.waszeta.pl
                        Kilkanaście lat temu poważnie się tam skonfliktowałem z tzw. komendantem ośrodka (wtedy podlegało to-to pod MSW ), ale może się już personalnie pozmieniało (wtedy wiało gomułkowszczyzną...).

Comment

• pirackamuza
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.12
                          • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
                          Kilkanaście lat temu poważnie się tam skonfliktowałem z tzw. komendantem ośrodka (wtedy podlegało to-to pod MSW ), ale może się już personalnie pozmieniało (wtedy wiało gomułkowszczyzną...).
                          Zapuść wąsy i brodę - może Cię nie rozpozna...
                          Toruń przeprasza za Radio Maryja
                          www.bobofruty.pl

Comment

• Cyrkonia
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.10
                            • 1936

w poniedziałek dostanę wycenę wynajęcia ośrodka i wtedy Art zadecyduje. czy pasuje. Na razie niczego nie zdradzam. Ale może to byłby pierwszy zlot gdzie nie trzeba kilometrów przemierzać pieszo, by dotrzeć do ośrodka itp.
                            www.stat-gra.pl

Comment

• Rycho_128
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2007.03
                              • 1054

Ale może to byłby pierwszy zlot gdzie nie trzeba kilometrów przemierzać pieszo, by dotrzeć do ośrodka itp.
                              W Lwówku nie byłem to nie wiem, ale w Przywidzu było no, góra kilkaset metrów od PKS No, ale to itp. może być ciekawe...
                              Last edited by Rycho_128; 2011-07-17, 08:48.
                              Gdański Browar WaRy
                              Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
                              Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...

Comment

• Piecia
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.02
                                • 3312

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedzi
                                W Lwówku nie byłem to nie wiem, ale w Przywidzu było no, góra kilkaset metrów od PKS No, ale to itp. może być ciekawe...
                                Aj z tym PKSem to dojeżdża wszędzie!
                                Koniec i bomba,
                                Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Przetwarzanie...
                                X