Po krótkim namyśle chyba wystylizuję się na czeskiego hokeistę: na górze przydługawy jeż, z tyłu wystrzępione pióra, a zarostowo "pekaesy" i wąsy a la Kozakiewicz z dawnych lat świetności .
Dojazdem nie pękajcie, jakoś się będziemy szutlować (od "shuttle" ).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Po krótkim namyśle chyba wystylizuję się na czeskiego hokeistę: na górze przydługawy jeż, z tyłu wystrzępione pióra, a zarostowo "pekaesy" i wąsy a la Kozakiewicz z dawnych lat świetności
No to mam przerąbane, ostatnio nie poznałam Budvara tylko dlatego, że obciął włosy, przy takim kamuflażu masz jak w banku, że Ci się przedstawię
No to mam przerąbane, ostatnio nie poznałam Budvara tylko dlatego, że obciął włosy, przy takim kamuflażu masz jak w banku, że Ci się przedstawię
Jego kamuflażu dopełniają urocze bliźnięta, ale na Zlot chyba ich nie weźmie...
Może mi jednak koncepcja nie wypalić, ponieważ w czwartek po południu mam "w fabryce" Komitet Audytu , w piątek rano Prezydium RN , a jeszcze w czwartek wieczorem jakiś lans "artystyczny" na koncercie tzw. nowoczesnej muzyki świata , więc taki "outfit" mógłby mieć druzgocące efekty...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Coś tam jednak jeździ, ale tyle co nic i tylko w dni nauki szkolnej, zatem poniedziałek-piątek.
Przystanek to ŚWIERKOCIN lub KOŁATEK NŻ. - nie wiem, który jest bliżej. Potem 0.5 km na piechotę o ile dobrze siebie zaznaczyli na mapie.
Odjazdy do Olsztynka (Rynek):
7:05, 15:43
Z Olsztynka (Rynek):
14:45 - 2 minuty później można wsiąść do niego przy stacji kolejowej.
Osobom którym łatwiej będzie dojechać do Olsztyna ja pomogę. Jak kilka osób zbierze się w wyznaczonym miejscu to natychmiast będa odtransportowani na miejsce. Jak będzie trzeba to i kilka kursów się zrobi.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
Lokalne lasy są co jakiś czas zamykane, bo niewybuchów jest tam więcej niż grzybów ....
To najwyżej zostanie połączone będzie przyjemnie z pożytecznym i parę niewybuchów rozbroicie.
A bardziej serio - gdybym mógł być (a nie mogę) to uczestnicy mogliby się czuć bezpiecznie. W końcu jestem saperem.
Ale beze mnie słuchajcie Cyrkonii i szukajcie mniej wybuchowego terytorium.
Czy nas obejmuje ta promocja zamieszczona na stronie ośrodka:
PROMOCJA - GRUPY !!!
13.08 - 30.09.2011r
CENA 59 ZŁ/OS/ doba
* cena zawiera nocleg , wyżywienie , ognisko z kiełbaskami lub grila
Jak tak przeglądam zdjęcia domków i ceny, i porównuję to z zeszłorocznym zlotem to różnica jest spora i to niekoniecznie na korzyść obecnego ośrodka...
Na stronie piszą - od 59,00. Nie mamy natomiast standardowego repertuaru, zamiast obiadu w sobotę jest grill, w piątek jest też gorąca zupa. Błąd poprawiłem, dziękuję.
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-07-25, 21:17.
Na stronie piszą - od 59,00. Nie mamy natomiast standardowego repertuaru, zamiast obiadu w sobotę jest grill, w piątek jest też gorąca zupa. Błąd poprawiłem, dziękuję.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Comment