Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZ załatwieniem beczki nie będzie problemu, choć osobiście wolałabym desitkę Litovela. Pytanie, kto tę beczkę weźmie do bagażnika, żeby zawieźć na zlot? Czekam na zgłoszenia.
chyba ze ktoś bedzie w stanie pustą beczkę zabraćLast edited by piotry; 2011-08-15, 15:59.
Comment
-
-
Będą paletki, oj będą. Wiem co piszę..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Po co? Będzie i tak piździło, mimo że to to Kieleckie
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie wiem, nie gram, nie znam się a pisałem bo musiałem"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Jak mus, to mus! Na władzę nie poradzę.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Gdyby trzeba było przywieźć jakąś beczkę piwa z Warszawy to służę pomocą. Trzeba ją tylko dostarczyć pod wskazany przeze mnie adres w Warszawie, do dnia 6 września (włącznie). Na drugi dzień beczka będzie w Olsztynie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Strusio Wyświetlenie odpowiedziW domkach nie ma żadnych naczyń ( trzeba mieć swoje) ani kuchenek, dzwoniłem do ośrodka można wypożyczyć kuchenkę za 15 zl za dobę.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Strusio Wyświetlenie odpowiedziW domkach nie ma żadnych naczyń ( trzeba mieć swoje) ani kuchenek, dzwoniłem do ośrodka można wypożyczyć kuchenkę za 15 zl za dobę.Last edited by Rycho_128; 2011-08-24, 12:35.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Strusio Wyświetlenie odpowiedziKufelki oczywiście też własne.Last edited by Rycho_128; 2011-08-24, 14:03.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
A na miejscu się okaże, że gniazdka do tego czajnika nie ma
Comment
-
Comment