Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Może i ja sie wybiorę?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMoże i ja sie wybiorę?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedzi(...)Sznur kormoranów w locie splątał się(...)
"Nikt nas nie żegna tu.
Dziś tak tu pusto już.
Mgły tylko ściga wśród sitowia wiatr,
Już wracać czas."
Comment
-
-
No to jak TEN Olsztyn, to jadę.
Żona do jeziora nurkować, a ja świętować.
Comment
-
-
Wizjonersko zakładam, że na koszulce będzie czarne ptaszysko, albo coś, co ART uzna za podobne do takiegoż . Nadruk będzie w kolorze złotym, gdyż to zlot dziesiąty, "lujbijełuszowy".
Z tego też powodu organizatorzy pójdą na całość i mieszkać będziemy w Mrongovii, gdzie z pewnością jest więcej pilotów, niż w domkach w Złotym Potoku .
Jedyne, co mnie martwi, to jak tradycyjnie zawinąć po drodze i zwiedzić browar restauracyjny? Chyba, że troszkę "niewprost" pojadę przez Lublin, a może Puławy się do tego czasu otworzą...?
Comment
-
-
Nawiązując do poprzedniego postu niniejszym donoszę, że apropos zwiedzania browarów po drodze, ja mam Elbląg. No, duży browar jest, a co A że on może mało restauracyjny...Last edited by Rycho_128; 2010-09-15, 09:17.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNawiązując do poprzedniego postu niniejszym donoszę, że apropos zwiedzania browarów po drodze, ja mam Elbląg. No, duży browar jest, a co A że on może mało restauracyjny...Last edited by Maggyk; 2010-09-15, 09:38.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Zrobi się Zuot w Starych Kiejkutach, szepnie się tu i ówdzie słowo i będzie zabawa z podtapianiem w kwaśnym piwie, z siedzeniem sam na sam z Lechem w celi, Pankracy będzie ordynował jad kiełbasiany, Docent zabawiać się będzie lokówką i takie tam.Last edited by ART; 2010-09-15, 09:49.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziW Gdańsku u Biermanna możesz się zatrzymać
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment