A pościel zapewniają, czy trzeba targać psiworki?
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziI podstawa wszystkiego czy na ośrodku można cofać ?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
O czym Wy tu w ogóle - przecież Zlot został odwołany, bo w zeszłym roku było za mało nudno
Comment
-
-
Odwołany, nie odwołany - jeden ch... - przecież i tak jedziemy się tylko pokazaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Bez psiwora - normalnie - zakładasz gacie po tacie i klasabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziBez psiwora - normalnie - zakładasz gacie po tacie i klasa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNa lodówę też chyba nie ma co liczyć, nie wypatrzyłem ich na fotkach. Orientuje się ktoś w temacie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNo nie?! Ciepłe piwo mamy pić?!Last edited by docent; 2011-08-24, 19:21.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Wychodzi na to, że ciepłe piwo i zimna kawa. Uświadomiłem sobie właśnie, że nie mam zapasowego czajnika do wzięcia. No przecież rodziny czajnika nie pozbawię, tak nie uchodzi. Wezmę kawę rozpuszczalną, może się rozpuści w zimnej wodzie?Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Chciałem przypomnieć, że śniadania mamy w cenie. Jest stołówka, to damy radę.Last edited by Pendragon; 2011-08-24, 19:48.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziWychodzi na to, że ciepłe piwo i zimna kawa. Uświadomiłem sobie właśnie, że nie mam zapasowego czajnika do wzięcia. No przecież rodziny czajnika nie pozbawię, tak nie uchodzi. Wezmę kawę rozpuszczalną, może się rozpuści w zimnej wodzie?"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
A w ogóle można cofać? piotry kilka postów wcześniej miał wątpliwości w tej materiiGdański Browar WaRy
Comment
-
Comment