Ja znalazłem tu. Tam stoi, że padać będzie, o czym już uprzejmie doniosłem. O nudzie tu też nie piszą.
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2011-08-30, 12:02.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
No to szukajcie prognozy z nudą, ta jak widać nas nie dotyczy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Art, że niech Cię zacytuję z innego wątku w razie niepogody (tfu tfu) dostępne (jeszcze nie wiadomo co ...) Teraz mamy tak: jest 50% szans, że będzie pogoda (wg Pancernika) i 50% - że nie (wg mnie). Więc musimy wiedzieć, co to znaczy nie wiadomo co...Gdański Browar WaRy
Comment
-
A, no nie wiemy co to znaczy artowe nie wiadomo co...
Gdański Browar WaRy
Comment
-
Prognozy powyżej 3 dni to zwykłe wróżenie z fusów. Porównywanie różnych serwisów pogodowych dowodzi, że podobnie jak telewizja, one kłamią.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nie żartuj, niewiele potrafi trafnie przewidzieć pogodę na następny dzień, a co dopiero mowa 3 dniach naprzód...Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2011-08-30, 13:24.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Chodziło mi o to, że na pogodę w naszym kraju w największym stopniu ma to, co się dzieje nad Atlantykiem - stamtąd przychodzą do nas najczęściej masy powietrza. I potrzebują one mniej więcej 3 dni by do nas dotrzeć. Z góry zastrzegam, że moja teoria jest mojsza i jak każdy Polak znam się na pogodzie, sporcie, polityce oraz medycynieWięc mi tu proszę mi tu nie żądać żadnych dowodów na jej potwierdzenie. Ona jest mojsza i koniec
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-08-30, 13:33.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Zrobię.Gdański Browar WaRy
Comment
-
Comment
-
"Kochaaanyy. Pan masz drobnomieszczańskie nawyki.
Pan chciałbyś mieć tak:
zimne wode osobno, ciepłe osobno, szczelne rurki, kafelki, duperelki, kraniki, dywaniki...
Chamstwo... i drobnomieszczaństwo z pana wylazło..."
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment