Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Last edited by Rycho_128; 2011-08-30, 12:02.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
No to szukajcie prognozy z nudą, ta jak widać nas nie dotyczy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Art, że niech Cię zacytuję z innego wątku w razie niepogody (tfu tfu) dostępne (jeszcze nie wiadomo co ...) Teraz mamy tak: jest 50% szans, że będzie pogoda (wg Pancernika) i 50% - że nie (wg mnie). Więc musimy wiedzieć, co to znaczy nie wiadomo co...Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Strusio Wyświetlenie odpowiedziCzajniki są w recepcji można wypożyczyć gratis. W domkach są szklanki hura!!!!!!!!!Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Prognozy powyżej 3 dni to zwykłe wróżenie z fusów. Porównywanie różnych serwisów pogodowych dowodzi, że podobnie jak telewizja, one kłamią.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPrognozy powyżej 3 dni to zwykłe wróżenie z fusów. Porównywanie różnych serwisów pogodowych dowodzi, że podobnie jak telewizja, one kłamią.Last edited by docent; 2011-08-30, 13:24.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Chodziło mi o to, że na pogodę w naszym kraju w największym stopniu ma to, co się dzieje nad Atlantykiem - stamtąd przychodzą do nas najczęściej masy powietrza. I potrzebują one mniej więcej 3 dni by do nas dotrzeć. Z góry zastrzegam, że moja teoria jest mojsza i jak każdy Polak znam się na pogodzie, sporcie, polityce oraz medycynie Więc mi tu proszę mi tu nie żądać żadnych dowodów na jej potwierdzenie. Ona jest mojsza i koniecLast edited by Pendragon; 2011-08-30, 13:33.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziPo co Ci kufel? Piwo będziesz pił, czy co??
Comment
-
-
Zrobię.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedzi... i ogniska się nie uda rozpalić... ...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Strusio Wyświetlenie odpowiedziW domkach nie ma żadnych naczyń ( trzeba mieć swoje) ani kuchenek...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNa lodówę też chyba nie ma co liczyć, nie wypatrzyłem ich na fotkach...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziA czajnik, coby rano kawę jaką zgotować...?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA pościel zapewniają, czy trzeba targać psiworki?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi... pościel zapewniają, ale ręczników już nie...
"Kochaaanyy. Pan masz drobnomieszczańskie nawyki.
Pan chciałbyś mieć tak:
zimne wode osobno, ciepłe osobno, szczelne rurki, kafelki, duperelki, kraniki, dywaniki...
Chamstwo... i drobnomieszczaństwo z pana wylazło..."
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment