Się rozmarzyłeś lekko jak znam życie to Iron i dj Slavoy będą stali na straży poprawności muzycznej, więc nawet nie nagrywaj A jak chcesz wiedzieć czym grozi zbliżanie się do sprzętu muzycznego zapytaj Dadka, o ile nie wyparł tych wspomnień
W ramach niedoczekiwania się odpaliłem sobie wczoraj ognicho i do kiełbachy wprowadzałem Kormorana.
Żeby podkreślić zbliżanie się do atmosfery zlotowej, zewsząd wyzierała nuda, pojawiły się tylko niezawodne komary je**ne .
A!
Czy ktoś w Warszawiaków jest w stanie zaopatrzyć się w kilka (tak do 10) paczek paluszków słonych z Żerania? Ostatni raz chyba jadłem je chyba jeszcze w Rybitwie...
A!
Czy ktoś w Warszawiaków jest w stanie zaopatrzyć się w kilka (tak do 10) paczek paluszków słonych z Żerania? Ostatni raz chyba jadłem je chyba jeszcze w Rybitwie...
Nie mówi się "z Żerania", tylko "do zeżrenia" albo "do zeżarcia"
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Absurdalia & Vulgaria vol. 2 już gotowe - idę się pobrandzlować przy odsłuchu.
Fajfus, bez odbioru
Myślę, że w związku z wzorem koszulkowym, pod hasłem Absurdalia nie powinno zabraknąć tego
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment