Szanowni konowałowie - ciąć trzeba, ale wystarczy piętkę, bo najsmaczniejsza. Poza tym - jak nie umrze, to żyć będzie.
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Dobra, przekonaliście mnie - idę wyjąć nóż z kurczaka i przystępuję do operacji...
To może na początek mała tracheotomia na rozgrzewkę nie zaszkodzi - jakby pacjentka miała wstrząs anafilaktyczny - będzie jak znalazł A potem się zobaczy - tylko czy coś niepokrojonego z pacjentki zostanie
Najgorzej to mieć konowała w rodzinie i wśród znajomychbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A jednak nie będę dziś operował, poczekam na opinię reszty szacownego grona - pacjentka zapadła w sen głęboki, a przecie nic nie cieszy, jak krojenie pacjenta na żywca - to i ja pójdę spaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Tak sobie przeglądam forum po X zuocie, padł pomysł na jeszcze większe zuo v.11.0 - otóż pierwszaki w przyszłym roku powinny dokonać Obciągu w mogile- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Mam ochotę na minizlot dla twardzieli, jak niegdyś w Janowie. Ale może wcześniej niż w kwietniu?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA jednak nie będę dziś operował, poczekam na opinię reszty szacownego grona - pacjentka zapadła w sen głęboki, a przecie nic nie cieszy, jak krojenie pacjenta na żywca - to i ja pójdę spaćPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi"BOOKING IN ENGLISH AWAILABLE"
Mam ochotę na minizlot dla twardzieli, jak niegdyś w Janowie. Ale może wcześniej niż w kwietniu?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
11.11.11 to trzeba szybko zorganizować 11 zlot.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNawet nie wiedzieliście, że można było pożyczyć narzędzia od zawodowców...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziObrażasz nas? O godz 8 rano, kiedy podobno mieli otworzyć tą kanciapę nasza pacjentka już była w stanie zejść z łóżka o własnych siłach!
A amatorzy, nawet genialni, zawsze pozostaną amatorami. :P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo i już wiem więcej.
Pacjentka niestety chodzi, opuchlizna nieco zeszła, co mnie bardzo martwi - musi to być jakaś podstępna kontuzja. Piersi i pochwa w normie
Zwołuję konsylium online - na zamieszczonych zdjęciach widać, że palce do amputacji, ale czy trzeba odjąć powyżej kolana?"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Tak, ale nie udało się zespolić
Pacjentka mi spierdzieliła - chyba nie ma zaufania - ciekawe dlaczego?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment