2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bomba_z_wrocka
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.07
    • 222

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi
    No dobra, wprowadzam Zlot do DP
    Czy beczkowa Policka na Zlocie to ta: http://www.browar.biz/forum/showthre...licka+hradebni?
    A co luki w pamieci, czy zgonisz na dlugopis ze nie chcial oisac akurat?.
    Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)

Comment

• iron
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.08
      • 6717

Ty lepiej dawaj zdjęcia bez cenzury
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Promil03
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2007.10
        • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedzi
        A co luki w pamieci, czy zgonisz na dlugopis ze nie chcial oisac akurat?.
        Spoko, spoko, wszystko jest pod kontrolą. Ty DolnoHanysie!

Comment

• Jurandofil
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          🍼
          • 2007.10
          • 977

Ufffff!!!
          Wreszcie wróciłem ze Zlotu.

Powiem Wam, że już dawno nic mnie tak nie zawiodło...
          Ani jedno Pivo mi nie smakowało...
          W domku było za dużo miejsca i żal było wychodzić na zewnątrz...
          Pogoda była fatalna - niepotrzebnie woziłem tę parasolkę!
          Przejazd autobusem był za krótki...
          W BK nie chcieli powiedzieć, który kranik odkręcić żeby popłynął smalec w Piwie
          I w ogóle!

Ale... zaraz... Nie było nudno! Nie... No chyba, że spałem
          Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
          Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• docent
            • 2002.10
            • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedzi
            Ani jedno Pivo mi nie smakowało...
            No piwo "chrzestne" to na pewno Tym samym za rok kwalifikujesz się na Obciąg w Mogile
            Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
            Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
            Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
            Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Jurandofil
              🍼
              • 2007.10
              • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
              No piwo "chrzestne" to na pewno Tym samym za rok kwalifikujesz się na Obciąg w Mogile
              Przepraszam, przecież wypiłem. W regulaminie chrztu nie było mowy, że nie można się delektować!
              Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
              Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• woosaa
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼🍼
                • 2005.07
                • 1553

Piszę dopiero teraz,bo ciężko jest napisać o ........NUDZIE. Dzięki WIELKIE za:piwa(te zlotowe i te wymienione z Arzym i Rychem 128 oraz domowe od e-prezesa):domownikom za......zwiedzanie Olsztyna:browarowi Kormoranza gościnę:kiszotowi i Gringo za spacerek Olsztynek-Waszeta,Artowi za organizację, itd ...itd...
                Last edited by woosaa; 2011-09-16, 10:45.
                mb WOS

Comment

• Jurandofil
                  🍼
                  • 2007.10
                  • 977

Część I - podziękowania transportowe.

emesowi dziękuję za transport TAM. I że 160km/h nie przekraczał za często
                  ...dzięki czemu wyjechawszy z Warszawy prawie 4h przed dadkiem, doatrliśmy do Waszety 2h przed nim I że zabrał mnie spod drzwi pracy i nie musiałem się wcześniej zwalniać.
                  emesie, kiedy ustawiamy się na Piwo?

żonietaxi dziękuję za transport POWRÓT, że jest dobrą kierowniczką i bezpiecznie dojechaliśmy z Waszety do Wawrzyszewa

Ahumbie dziekuję za "Dym nad wodą" podczas jazdy POWRÓT i inne super kawałki. Dym za mną chodzi do dziś

szoferowowi autobusu, o przepraszam szoferu autobusu dziękuję za bezpieczny transport do browaru i z porotem i... polecamy się na przyszłość. I że cofnął z nami na pokładzie na centralnym, niezwykle ruchliwym placu, w sercu ośrodka.

Pancernikowi dziękuję za to, że tak długo nie pił w piątek i wyruszyliśmy po jego kompana z domku dadka. Warto było i te 200 metrów jechać, bo fajne auto

Comment

• Jurandofil
                    🍼
                    • 2007.10
                    • 977

...dzięki czemu wyjechawszy z Warszawy prawie 4h przed dadkiem, doatrliśmy do Waszety 2h przed nim
                    Oczywiście miało być: "4h po dadku". Za niejasność przepraszam

Comment

• emes
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.08
                      • 4275

Ufffff!!!
                      Wreszcie wróciłem ze Zlotu.
                      ...
                      To cię nieźle ,,zniosło''. Myślałem, że taki tekst, parę dni po zlocie napisze tylko Infam

Comment

• sergioP
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.09
                        • 1271

Chciałbym jeszcze bardzo podziękować pani z recepcji w ośrodku Waszeta za odesłanie pewnego cennego drobiazgu, który zostawiłem w domku

Docent!
                        Zadzwoń do nich. Może ktoś znalazł twojego Kocourka.
                        - Wiesz Luciu, co ci powiem?
                        - ???
                        - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
                        Dzień dobry panu.
                        Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

• iron
                          • 2002.08
                          • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedzi
                          Chciałbym jeszcze bardzo podziękować pani z recepcji w ośrodku Waszeta za odesłanie pewnego cennego drobiazgu, który zostawiłem w domku

Docent!
                          Zadzwoń do nich. Może ktoś znalazł twojego Kocourka.
                          No co Ty - zostawiłeś protezę nogi z inicjałami
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
                            • 2002.08
                            • 6717

A kto ma jeszcze zdjęcia ze zlotu, ma je natychmiast zamieścić, bo przy najbliższej okazji upierdolę Mu/Jej łepetynę przy samej dupie
                            Last edited by iron; 2011-09-16, 23:03.
                            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Pancernik
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2005.09
                              • 9787

Pancernikowi dziękuję za to, że tak długo nie pił w piątek i wyruszyliśmy po jego kompana z domku dadka. Warto było i te 200 metrów jechać, bo fajne auto
                              Ja pierdziu!!! Co za potwarz!!! To absolutna nieprawda!!! Ja wtedy tak długo nie piłem DUŻO!

Comment

• Justi
                                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                                • 2006.09
                                • 135

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi
                                Moje foty na picasie - https://picasaweb.google.com/1065154...eat=directlink
                                Niestety było tak nudno, że czas na wygrzebanie aparatu miałem tylko w browarze i w niedzielę. Kilka pierwszych jest z komóry.
                                Prawie wszystko było bezcenne. Konsylium bezcenne podwójnie
                                .
                                Na zdjęciu nr 96 wyglądam jakby mi dolegało coś całkiem innego niż ból kolana
                                I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

Przetwarzanie...
                                X