Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Ty lepiej dawaj zdjęcia bez cenzurybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziA co luki w pamieci, czy zgonisz na dlugopis ze nie chcial oisac akurat?.
Comment
-
-
Ufffff!!!
Wreszcie wróciłem ze Zlotu.
Powiem Wam, że już dawno nic mnie tak nie zawiodło...
Ani jedno Pivo mi nie smakowało...
W domku było za dużo miejsca i żal było wychodzić na zewnątrz...
Pogoda była fatalna - niepotrzebnie woziłem tę parasolkę!
Przejazd autobusem był za krótki...
W BK nie chcieli powiedzieć, który kranik odkręcić żeby popłynął smalec w Piwie
I w ogóle!
Ale... zaraz... Nie było nudno! Nie... No chyba, że spałemZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziAni jedno Pivo mi nie smakowało...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo piwo "chrzestne" to na pewno Tym samym za rok kwalifikujesz się na Obciąg w MogileZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Piszę dopiero teraz,bo ciężko jest napisać o ........NUDZIE. Dzięki WIELKIE za:piwa(te zlotowe i te wymienione z Arzym i Rychem 128 oraz domowe od e-prezesa):domownikom za......zwiedzanie Olsztyna:browarowi Kormoranza gościnę:kiszotowi i Gringo za spacerek Olsztynek-Waszeta,Artowi za organizację, itd ...itd...Last edited by woosaa; 2011-09-16, 10:45.mb WOS
Comment
-
-
Część I - podziękowania transportowe.
emesowi dziękuję za transport TAM. I że 160km/h nie przekraczał za często
...dzięki czemu wyjechawszy z Warszawy prawie 4h przed dadkiem, doatrliśmy do Waszety 2h przed nim I że zabrał mnie spod drzwi pracy i nie musiałem się wcześniej zwalniać.
emesie, kiedy ustawiamy się na Piwo?
żonietaxi dziękuję za transport POWRÓT, że jest dobrą kierowniczką i bezpiecznie dojechaliśmy z Waszety do Wawrzyszewa
Ahumbie dziekuję za "Dym nad wodą" podczas jazdy POWRÓT i inne super kawałki. Dym za mną chodzi do dziś
szoferowowi autobusu, o przepraszam szoferu autobusu dziękuję za bezpieczny transport do browaru i z porotem i... polecamy się na przyszłość. I że cofnął z nami na pokładzie na centralnym, niezwykle ruchliwym placu, w sercu ośrodka.
Pancernikowi dziękuję za to, że tak długo nie pił w piątek i wyruszyliśmy po jego kompana z domku dadka. Warto było i te 200 metrów jechać, bo fajne autoZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedzi...dzięki czemu wyjechawszy z Warszawy prawie 4h przed dadkiem, doatrliśmy do Waszety 2h przed nimZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziUfffff!!!
Wreszcie wróciłem ze Zlotu.
...
Comment
-
-
Chciałbym jeszcze bardzo podziękować pani z recepcji w ośrodku Waszeta za odesłanie pewnego cennego drobiazgu, który zostawiłem w domku
Docent!
Zadzwoń do nich. Może ktoś znalazł twojego Kocourka.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziChciałbym jeszcze bardzo podziękować pani z recepcji w ośrodku Waszeta za odesłanie pewnego cennego drobiazgu, który zostawiłem w domku
Docent!
Zadzwoń do nich. Może ktoś znalazł twojego Kocourka.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A kto ma jeszcze zdjęcia ze zlotu, ma je natychmiast zamieścić, bo przy najbliższej okazji upierdolę Mu/Jej łepetynę przy samej dupieLast edited by iron; 2011-09-16, 23:03.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziPancernikowi dziękuję za to, że tak długo nie pił w piątek i wyruszyliśmy po jego kompana z domku dadka. Warto było i te 200 metrów jechać, bo fajne auto
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziMoje foty na picasie - https://picasaweb.google.com/1065154...eat=directlink
Niestety było tak nudno, że czas na wygrzebanie aparatu miałem tylko w browarze i w niedzielę. Kilka pierwszych jest z komóry.
Prawie wszystko było bezcenne. Konsylium bezcenne podwójnie
.I won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
Comment