Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo może jakiś zlocik dla twardzieli? Na ostatnim okazało się, że większość forum to mięczaki, będzie okazja się zrehabilitować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedzito może ja już zaliczke wpłacę i potwierdzenie oddam do działu kadrPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMoże i ja sie wybiorę?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziZaraz się okaże, że Śląsk na Zlot do Olsztyna autobus wynajmuje i 6 domków rezerwuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziZaraz się okaże, że Śląsk na Zlot do Olsztyna autobus wynajmuje i 6 domków rezerwujeLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Jeśli dobrze pamiętam, na wszystkich zlotach licząc od Jezierzan byli:
Art
Maggyk
Marusia
Slavoy
Ahumba
i jeśli się przyzna:
Żąleną
a Kangur niestety z grupy odpadł w tym roku z przyczyn rodzinnych.Last edited by ART; 2010-09-17, 20:12.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Żą się nie przyzna by chyba go w Borsukach nie było.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziART, a może dysponujesz listami osobowymi wszystkich zlotów tak by odpowiednio uhonorować na jubileuszowym zlocie tych co uczestniczyli we wszystkich lub prawie wszystkich?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziART, a może dysponujesz listami osobowymi wszystkich zlotów tak by odpowiednio uhonorować na jubileuszowym zlocie tych co uczestniczyli we wszystkich lub prawie wszystkich?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNo!! To mi się podoba Pierwszy, którego nie trzeba namawiać, aby piwo postawił.
Ja zresztą byłbym w ewentualnej grupie stawiających, bo byłem, jak do tej pory, tylko na trzech zlotach (Czarnków, Zawiercie i Przywidz). Gdyby nie niefortunne zbiegi okoliczności, do Lwówka też bym zawitał, ale niestety...Last edited by Rycho_128; 2010-09-17, 21:13.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Jesteśmy w Polsce, a tutaj kultywuje się zwyczaj, ze to jubilaci stawiają
Stawiający mogą ubrać się w extra-limited-ultra-wypasione-specjalne-wyróżniające koszulki z motywami wszystkich zlotów. Oczywiście sami je sobie zafundują
A co do koszulek dla wszystkich to przyszedł mi do głowy pomysł, jak by mogły wyglądać.
Co byście powiedzieli na coś na kształt tarczy strzelniczej, która zamiast krzyżyka wyznaczającego środek miała znak X? w Samym środku mógłby być kufel piwa albo kormoran.Last edited by Pendragon; 2010-09-18, 13:33.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Oby tylko ów kormoran był bardziej udany niż poznański pelikan:
http://1.bp.blogspot.com/_qLqNTDr6UR...0/P1150461.JPGJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJesteśmy w Polsce, a tutaj kultywuje się zwyczaj, ze to jubilaci stawiająGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Comment