To (aby ukrócić dyskusję) ja stawiam. Nie wiem jeszcze co ale stawiam. Z poziomu do pionu. Jubilatem nie będę jednak czuję się na tyle mocno, że coś postawić mogę.
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziże coś postawić mogę.Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2010-09-18, 17:30.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziCoś, czy kogoś?Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziKomuśGdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNo, ładnieJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziTo jako odpowiedź na posty poniżejGdański Browar WaRy
Comment
-
-
Rychu, nie było cię w Złotym Potoku, więc nic nie wiesz
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRychu, nie było cię w Złotym Potoku, więc nic nie wieszGdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziŻą się nie przyzna by chyba go w Borsukach nie było.Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2010-09-19, 11:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziJednocześnie obwieszczam, że znam pojęcie "gra słów".Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJeśli dobrze pamiętam, na wszystkich zlotach licząc od Jezierzan byli:
Art
Maggyk
Marusia
Slavoy
Ahumba
i jeśli się przyzna:
Żąleną
a Kangur niestety z grupy odpadł w tym roku z przyczyn rodzinnych."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziArt
Maggyk
Marusia
Slavoy
AhumbaOstatnia zmiana dokonana przez Bombadil13; 2010-09-19, 19:58.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziKUJONY !!!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment