Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
ART, a może dysponujesz listami osobowymi wszystkich zlotów tak by odpowiednio uhonorować na jubileuszowym zlocie tych co uczestniczyli we wszystkich lub prawie wszystkich?
Posiedziałem, pogrzebałem po tematach i pewnie tu i ówdzie są jakieś błędy, ale mnie wyszło, że w dotychczasowych dziewięciu oficjalnych wielkich zlotach browar.bizu wzięły udział 223 osoby. Liczę tu też np. krótkie odwiedziny misiekk'a w Jezierzanach, Cyrkonii w Zielonej Tawernie przy zlocie w Wierzycy, WESA z żoną w Boszkowie, czy Yana i Yemiołki w Siewierzu.
Jeśli ktoś nie zgadza się z moimi podliczeniami, niech się podzieli swoją wiedzą.
Dopisuję się jako potrójny zlotowicz: Można rzec - Tryżdy Gieroj. Czarnków/Trzcianka, Siewierz/Zawiercie, Amber/Przywidz. Niestety, we Lwówku nie byłem, bo nie mogłem. Ale do Olsztyna jak najbardziej się wybieram. Wcześniej nie miałem świadomości...
Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2011-04-12, 08:32.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Comment