oooooo stanica mi pasi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziART, a może dysponujesz listami osobowymi wszystkich zlotów tak by odpowiednio uhonorować na jubileuszowym zlocie tych co uczestniczyli we wszystkich lub prawie wszystkich?
Posiedziałem, pogrzebałem po tematach i pewnie tu i ówdzie są jakieś błędy, ale mnie wyszło, że w dotychczasowych dziewięciu oficjalnych wielkich zlotach browar.bizu wzięły udział 223 osoby. Liczę tu też np. krótkie odwiedziny misiekk'a w Jezierzanach, Cyrkonii w Zielonej Tawernie przy zlocie w Wierzycy, WESA z żoną w Boszkowie, czy Yana i Yemiołki w Siewierzu.
We wszystkich Zlotach wzięło udział PIĘĆ osób:
MAggyk, Marusia, ART, Żąleną i Ahumba.
8 zlotów zaliczyli:
Iron, kangurpl, Małażonka,
7 zlotów:
dkrasnodebski, Kiszot, Pepek, Piecia, Wiktoria, zythum,
6 zlotów:
Adam 16, Ark, Centon, Fteo, JAckson, Kloss, Maremali, mark33, Żona-Taxi,
5 zlotów:
Agnieszka sopisty, arzy, bury_wilk, Cyrkonia, Jasiu_piwosz, marcinKa, Markens (?), Seta, Zyziek,
4 zloty:
Abernacka, antoś, Banaszek, biermann, Cukierniczka, darekeb z osobą towarzyszącą, docent, Gulgul z Dorotą, infam, JAQBA, Justi, Krzysiu, Łysa, Mistrzu, Naczelnik, Pancernik, Pendragon, piotrart, pirackamuza, Pjenknik, Pogoniarz, Qboland, SergioP, sopista, Woosaa, Wujcio_Shaggy,
3 zloty:
Aldach, Aldona, Basik, bierma stara, Bombadil13, Budvar, CarlBerg, darek99, Ewasolka, Gwiazda, Huanghua, Janstraus (?), kot z Cheshire, Luklaz, marcopolok, Pieczarek, Piotry, Piwowar, pulas, Rolek, sezamek, Tabletka, Tomek35, Yano, Yemiołka, ziomek2,
Jeśli ktoś nie zgadza się z moimi podliczeniami, niech się podzieli swoją wiedzą.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś nie zgadza się z moimi podliczeniami, niech się podzieli swoją wiedzą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNooo.... ja myślę, że Slavoy się nie zgodzi
Łooo Matko! Com ja uczynił???
Slavoy przebacz Piwo ze Sztabu jest Twoje.
Powinno być:
We wszystkich Zlotach wzięło udział SZEŚĆ osób:
Slavoy, MAggyk, Marusia, ART, Żąleną i Ahumba.
8 zlotów zaliczyli:
Iron, kangurpl, Małażonka,
7 zlotów:
dkrasnodebski, Kiszot, Pepek, Piecia, Wiktoria, zythum,
6 zlotów:
Adam 16, Ark, Centon, Fteo, JAckson, Kloss, Maremali, mark33, Żona-Taxi,
5 zlotów:
Agnieszka sopisty, arzy, bury_wilk, Cyrkonia, Jasiu_piwosz, marcinKa, Markens (?), Seta, Zyziek,
4 zloty:
Abernacka, antoś, Banaszek, biermann, Cukierniczka, darekeb z osobą towarzyszącą, docent, Gulgul z Dorotą, infam, JAQBA, Justi, Krzysiu, Łysa, Mistrzu, Naczelnik, Pancernik, Pendragon, piotrart, pirackamuza, Pjenknik, Pogoniarz, Qboland, SergioP, sopista, Woosaa, Wujcio_Shaggy,
3 zloty:
Aldach, Aldona, Basik, bierma stara, Bombadil13, Budvar, CarlBerg, darek99, Ewasolka, Gwiazda, Huanghua, Janstraus (?), kot z Cheshire, Luklaz, marcopolok, Pieczarek, Piotry, Piwowar, pulas, Rolek, sezamek, Tabletka, Tomek35, Yano, Yemiołka, ziomek2,
Jeśli ktoś nie zgadza się z moimi podliczeniami, niech się podzieli swoją wiedzą.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziNa którym zlocie Agnieszka Sopisty była bez Sopisty?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziAgnieszka bawiła się z nami w Siewierzu a Grzesiek w tym czasie siedział w katakumbach tj. pod ziemią w metrze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzija nie widzę jerzego !!
z tego co wiem to ma "dorobek"
Oczywiście Jerzy był 6 razyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś nie zgadza się z moimi podliczeniami, niech się podzieli swoją wiedzą.Last edited by Rycho_128; 2011-04-12, 08:32.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziWcześniej nie miałem świadomości...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Aby nie zaśmiecać tematu plotkarskiego za parę minut założę oddzielny temat, aby ustalić kto z kim ile razyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziGwiazda miała cztery, a nie trzy: Zwierzyniec, Zawiercie, Amber i Lwówek
Oboje nastawiamy się również na Olsztyn
Te uwagi od kilku dni zgłasza się tutaj:
ale po starej znajomości poprawiłem już swoje zapiski.
A na Olsztyn też się nastawiamWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment