Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziCyrkonio, Art- nie trzymajcie w tej niepewności i zdradźcie jakieś szczegółyLast edited by woosaa; 2011-07-21, 12:01.mb WOS
Comment
-
-
Ośrodek w pobliżu publicznego transportu odpadł z powodu zaporowej ceny (np. "korkowe" w postaci kwoty 5 zł za możliwość wypicia 1 własnego piwa ).
Drugi jest na oku, dzisiaj jeszcze ustalam szczegóły, będzie niestety ok. 10 km od najbliższego transportu publicznego ale sądzę że sobie poradzimy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziOśrodek w pobliżu publicznego transportu odpadł z powodu zaporowej ceny (np. "korkowe" w postaci kwoty 5 zł za możliwość wypicia 1 własnego piwa ).
Poważniej, chyba im się, w tych turystycznych regionach, w d**ach poprzewracało...
A do ad remu - wczoraj na szybko z Piecią wymieniliśmy uwagi, że w latach poprzednich już w zasadzie było po opłatach, a tu ciągle tajemnica...
Comment
-
-
To pewnie po części doświadczenie ostatniego zlotu, kiedy to blisko było do tego, że zanim się na dobre zaczął, to mógł się skończyć
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ośrodkiem na 99% będzie Waszeta pod Olsztynkiem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziZapuść wąsy i brodę - może Cię nie rozpozna...
Comment
-
-
Może i jakieś wesele się trafi Albo jakaś zielona szkoła i młodzież będziemy demoralizować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziDrugi jest na oku, dzisiaj jeszcze ustalam szczegóły, będzie niestety ok. 10 km od najbliższego transportu publicznego ale sądzę że sobie poradzimy.
Przystanek to ŚWIERKOCIN lub KOŁATEK NŻ. - nie wiem, który jest bliżej. Potem 0.5 km na piechotę o ile dobrze siebie zaznaczyli na mapie.
Odjazdy do Olsztynka (Rynek):
7:05, 15:43
Z Olsztynka (Rynek):
14:45 - 2 minuty później można wsiąść do niego przy stacji kolejowej.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziZapuść wąsy i brodę - może Cię nie rozpozna...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziIdę zapuszczać brodę...
Zrób się na łyso- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment