Ja piórkuję - właśnie sobie uświadomiłem, że jakieś pól roku temu zabukowałem wyjazd do Pragi czeskiej właśnie w tym terminie (wtedy nie wiedziałem, że będę mógł przyjechać na Zlot).
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPraga wymięka, nie mają jeziora, daj spokój...Last edited by docent; 2011-07-26, 10:30.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziUwierz mi, mają. Nawet jest tam plaża nudystów
Comment
-
-
Zamieszczajcie beczkowo-piwne życzenia/marzenia, może któreś da radę zrealizować- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziZamieszczajcie beczkowo-piwne życzenia/marzenia, może któreś da radę zrealizowaćPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pusty?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPusty?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziZamieszczajcie beczkowo-piwne życzenia/marzenia, może któreś da radę zrealizować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziZamieszczajcie beczkowo-piwne życzenia/marzenia, może któreś da radę zrealizować
A poważnie, to ja bym chętnie widział jakąś czeską (ale nie koniecznie) desitkę idealną od któregośtam kufla wieczoru.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Rozcieńczysz sobie portera w stosunku 1:1 wodą z jeziora- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment