Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMożna póki co zapisać się na listę rezerwową, co dalej - będzie wiadomo między 10 a 15 sierpnia.
Comment
-
-
Tak, po prostu rozpocznij listę. A właściwie to nie, założę nowy wątek.Last edited by ART; 2011-07-29, 09:42.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziPiracka będzie musiał obowiązkowo odśpiewać ten przebójToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziA jak ma się sprawa jeśli ktoś chciałby zostać do poniedziałku? Z tego co wiem to połowa naszego domku (nr. 7) będzie chciała przedłużyć sobie ten weekend. Jak z płatnością i kwaterunkiem?Last edited by Rycho_128; 2011-07-29, 14:43.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziA jak ma się sprawa jeśli ktoś chciałby zostać do poniedziałku? Z tego co wiem to połowa naszego domku (nr. 7) będzie chciała przedłużyć sobie ten weekend. Jak z płatnością i kwaterunkiem?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Czy będzie jakaś infrastruktura (przyłącze CO2 i przyłącze do nalewaka) do podpięcia kega pepsi z własnym piwem? Mogę przywieźć w butelkach, mogę w beczułce.
Comment
-
-
W kwestii "doponiedziałkowej" - również z Kolegą mamy ochotę i zamiar zostać do poniedziałku- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Zgłoszenie
Chcę zgłosić np. trzy osoby.
1. Muszę trzy razy wypełniać zgłoszenie?
2. W jednym zawrzeć wszystko?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziChcę zgłosić np. trzy osoby.
1. Muszę trzy razy wypełniać zgłoszenie?
2. W jednym zawrzeć wszystko?
Comment
-
Comment