Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWejdź w koszyk i sam się zorientuj. O ile kojarzę jest opcja zakupu większej ilości zlotów (nieźle zabrzmiało), ale wtedy wszystkie inne parametry będziesz miał identyczne, czyli rozmiar koszulki itp.
To jak można zgłosić osobę niezarejestrowana na bizie? lub osobę zarejestrowaną, ale bez możliwości dostępu do netu?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Nie no wrzucasz najpierw zlota z opcjami dla siebie do koszyka, potem drugiego zlota z opcjami dla os. towarzyszącej i tak dalej. Impakt sru sinking!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Za wykonanie takiego numeru przyszłoroczny Zlot gratisLast edited by sergioP; 2011-08-05, 00:26.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie no wrzucasz najpierw zlota z opcjami dla siebie do koszyka, potem drugiego zlota z opcjami dla os. towarzyszącej i tak dalej. Impakt sru sinking!"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Zastanawiam się, czy nie przywieźć na zlot dwóch siekierek na oficjalne spalenie w ognisku, obok puszki Lecha. Głupio by było, gdyby znowu ktoś niesłusznie oskarżał mnie o spalenie narzędzi pracy gospodarza ośrodkaLast edited by chemmobile; 2011-08-05, 17:42.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Wpłaty które zostaną dokonane na moje konto FIRMOWE, czyli różniące się od tego podanego w potwierdzeniu - zostaną przeze mnie potraktowane jako bezzwrotne wsparcie dla BrowarBizu (jak na razie nie było pomyłek ).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Na 80 osób tylko 3 zadeklarowały ewentualną pomoc w logistyce beczkowopiwnej, nawet padło niewiele propozycji jakie piwa spróbować załatwić. Szczerze, oczekiwałem nieco więcej zaangażowania... to chcemy tej różnorodności piwnej na Zlocie?Last edited by ART; 2011-08-11, 23:31.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNa 80 osób tylko 3 zadeklarowały ewentualną pomoc w logistyce beczkowopiwnej, nawet padło niewiele propozycji jakie piwa spróbować załatwić. Szczerze, oczekiwałem nieco więcej zaangażowania... to chcemy tej różnorodności piwnej na Zlocie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziAlbo Konstancin Pszeniczny, byłby dobry o 8 rano
Pytanie z innej beczki
Czy czeskie specjały wchodzą w grę ??
Można podwieść jakąś dziesiąteczkę z wrocławskich hurtownii
Dodatkowo zastanawiam się czy ktoś z okolic zawiercia bedzie jechał - tam jest doskonałe czekoladowe (znaczy najlepszy polski stout) oraz bursztynowe (brown/pale ale)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziW zeszłym roku nie było mecza, teraz trzeba zagrać dwa
Żą, piłka!
Kto ma niech bierze paletki
Comment
-
Comment