Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziProdukcja JMP od piw sesyjnych jest odległa jak Wólka Kosowska od... (tu wpisać gdzie robią dobre lekkie bittery, desitky, schankbier hell i tak dalej). A nam chyba nie chodzi o to, żeby wypić 2 i mieć dość, tylko żeby wypić 8 i pić dalej, bo towarzystwo zobowiązuje.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA kto w Polsce robi lekkie piwa sesyjne? Dzień na Zlocie zaczyna się od portera, a potem jest coraz weselejPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA kto w Polsce robi lekkie piwa sesyjne?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziCzy czeskie specjały wchodzą w grę ??
Można podwieść jakąś dziesiąteczkę z wrocławskich hurtownii
Byle nie Primator czy Krakonos, bo te mam
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPolickę rekomenduję.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPolickę rekomenduję.
Haniu, tak jak napisał Piotry, bierzemy badmintona- liczę, że pogramy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedzi
Haniu, tak jak napisał Piotry, bierzemy badmintona- liczę, że pogramyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziteż lubię - czy ktoś się orientuje w jakiej hurtownii we wrocku mozna nabyć ?
Może dałoby się za pośrednictwem Czeskiego Raju, gdyby nie było inszej inszości?Last edited by Pendragon; 2011-08-12, 21:48.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziCo do sportu to chciałbym zapoczątkować nową świecką tradycję i zaproponować badmintona - naszybszy sport paletkowy na świecie
Kto ma niech bierze paletki"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziUstawiam się jako sparingpartner"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak we Wrocławiu, ale Policzkę na specjalne zamówienie (w postaci beczkowej) sprowadza lubiński Dars.
Może dałoby się za pośrednictwem Czeskiego Raju, gdyby nie było inszej inszości?
Z załatwieniem beczki nie będzie problemu, choć osobiście wolałabym desitkę Litovela. Pytanie, kto tę beczkę weźmie do bagażnika, żeby zawieźć na zlot? Czekam na zgłoszenia.
Comment
-
Comment