Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedziOd pewnego czasu mam mieszane uczucia w tej materii...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedziO, to cofanie gwarantowane
Ze swojej strony mam nadzieję, że będzie tak, jak dotychczas, czyli publiczne cofanie tylko autobusem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziChciałem przypomnieć, że śniadania mamy w cenie. Jest stołówka, to damy radę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziA w jakich godzinach wydają śniadania? Może być ciężko wstać na nie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZamawiasz budzenie? Jako kapral rezerwy wiem jak się podrywa martwe ciała z wozów.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziKolega Maremali najdyskretniej, jak tylko można, zapytał, czy może ktoś przyniósłby mu śniadanie do łóżka, a Ty tu wyjeżdżasz z koszarowym poczuciem humoru
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZamawiasz budzenie? Jako kapral rezerwy wiem jak się podrywa martwe ciała z wozów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziBez psiwora - normalnie - zakładasz gacie po tacie i klasa
Zresztą kto by sie mył na wyjeździe z jedną nocą z piątku na poniedziałekLast edited by iron; 2011-08-26, 13:13.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No to wiemy: Ciepłe piwo będzie, pościel zapewniona, piżamka + ręcznik nie zapewnione. A jaka kawa, ciepła czy zimna, już nie wiemy. A w związku z tym może pytałaś (@Asia), czy czajnik będzie? Kawę jestem w stanie sobie i innym spragnionym tejże z rana co poniektórym zlotowiczom zapewnić, pod warunkiem obecności czajnika na miejscuLast edited by Rycho_128; 2011-08-26, 19:32.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
O czajnik Asia nie pytała - ale telefon do Waszety nie jest tajny - można cofać, to można i zadzwonićbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jeśli chodzi o czajnik, to jeszcze nie wiemy, może zadzwonię i się dowiem. Ale ja o czym innym. Oczywiście nie wierzę w żadne prognozy pogody, bo się nie sprawdzają, ale jak ktoś wierzy, to długoterminowa prognoza dla Olsztyna mówi, że w piątek, 9 września i w sobotę, 10 września będzie cały dzień padać, momentami intensywnie, temperatura od 9°C do w porywach do 16°C (tylko w sobotę 18°C), przy wilgotności powietrza dochodzącej do 89 procent. Padać przestanie dopiero w niedzielę po południu...
Ale zwróćcie uwagę, że my w zasadzie nie jedziemy do Olsztyna, raczej do Olsztynka a tak w ogóle to do Waszety. Więc w związku z tym można zapewne liczyć na słońce non stop i co najmniej 25°C. Ja na to liczę. A tak w ogóle to liczę na fajne towarzycho i piwo, ot, co. Na nudę też liczę, jakby co.Last edited by Rycho_128; 2011-08-30, 11:14.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Mam pytanie.
W zeszłym roku nie było, chyba że nudząc się nie zauważyłem, aby tradycyjnie uwarzone zostało na zlocie piwo typu Lech palony żywym ogniem .
Podczas porządków w domu została znaleziona puszka Leszka z przydatnością do spożycia : 02.2009. Wziąłbym, ale....
Czy ktoś weźmie sok pasujący do kompletu?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzipalony żywym ogniem .Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziOczywiście nie wierzę w żadne prognozy pogody, bo się nie sprawdzają, ale jak ktoś wierzy, to długoterminowa prognoza dla Olsztyna mówi, że w piątek, 9 września i w sobotę, 10 września będzie cały dzień padać, momentami intensywnie, temperatura od 9°C do w porywach do 16°C (tylko w sobotę 18°C), przy wilgotności powietrza dochodzącej do 89 procent. Padać przestanie dopiero w niedzielę po południu...
Ale zwróćcie uwagę, że my w zasadzie nie jedziemy do Olsztyna, raczej do Olsztynka a tak w ogóle to do Waszety. Więc w związku z tym można zapewne liczyć na słońce non stop i co najmniej 25°C. Ja na to liczę.
Piątek 09.09.2011
Noc 11 (6,6) 1003 hPa 4 m/s Pogodnie
Dzień 17 (15) 1005 hPa 3 m/s Pogodnie
Sobota 10.09.2011
Noc 11 (10,5) 1007 hPa 2 m/s Pogodnie
Dzień 16 (13,9) 1009 hPa 3 m/s Pogodnie
Niedziela 11.09.2011
Noc 12 (11,5) 1010 hPa 2 m/s Pogodnie
Dzień 19 (20,6) 1011 hPa 1 m/s Bezchmurnie
O nudzie nic nie piszą, ale pewnie w górnej strefie stanów wysokich...
Comment
-
Comment