Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziMogą być.Może będą jeszcze niespodziewane niespodzianki?Last edited by Rycho_128; 2011-09-06, 14:56.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziBędą, będą, szczególnie południowe rejony mają masowo przywozić. ART nawet zaczął się martwić, że piwa z Kormorana będą w mniejszości
Comment
-
-
Czy niektórym nie za mało miejsca w temacie plotkarskim, aby tu zaśmiecać ważne wiadomości?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Weszliśmy już w zakres 3 dniowej prognozy pogody, która podobnież ma sprawdzalność wyższą niż 50% A więc noce zimne - 10°, w ciągu dnia słonecznie do 20°. Nie dotyczy to piątku - ma padać do późnego popołudnia i będzie trochę wiać. Mam nadzieję, że z wraz z uaktulanieniem prognozy ta gówniana pogoda z piątku nie przejdzie na sob i nd...
Dane od NorwegówPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi(...)Mam nadzieję, że z wraz z uaktulanieniem prognozy ta gówniana pogoda z piątku nie przejdzie na sob i nd...
Dane od Norwegów"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
A ci Norwegowie to jacyś guru, prognozowa wyrocznia?
W piątek deszczu nie ma być, a jak już to tyle co nic, bo poniżej 1 mm i do tego w godz. 11-17, czyli równie dobrze w południe może przestać padać.Last edited by Pendragon; 2011-09-07, 11:02.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
PS - tu prognoza dla Olsztynka > http://www.yr.no/sted/Polen/Ermland-...idsvarsel.html
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ci Norwegowie to jacyś guru, prognozowa wyrocznia?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ci Norwegowie to jacyś guru, prognozowa wyrocznia?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziPrzejdzie... na czwartek
Podrowienia z Fromborka.
Jeszcze tylko dwa dniDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA kysz mi z takim krakaniem! Jutro płyniemy statkiem po trawie i ma być pogodnie!
Podrowienia z Fromborka.
Jeszcze tylko dwa dniLast edited by woosaa; 2011-09-07, 13:09.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziEeeee.Jak po trawie to deszcz się przyda!Napisz jeszcze że po szynach ten statek...
Comment
-
Comment