A jak przedstawia się kwestia ilości podpiętych beczek w tym samym czasie? I czy będzie jakaś reglamentacja bo podejrzewam, że Atak rozejdzie się w przeciągu 15 minut?
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziI czy będzie jakaś reglamentacja bo podejrzewam, że Atak rozejdzie się w przeciągu 15 minut?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziA jak przedstawia się kwestia ilości podpiętych beczek w tym samym czasie? I czy będzie jakaś reglamentacja bo podejrzewam, że Atak rozejdzie się w przeciągu 15 minut?Last edited by ART; 2011-09-07, 14:59.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Powinna obowiązywać kolejność alfabetyczna. Pierwszy byłby Aaron
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPowinna obowiązywać kolejność alfabetyczna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAtak podepniemy gdy tylko pójdziesz do wucetu!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
* F&A Home Brewery "Śliwkowe"
- jak sie w Adminowozie zmieściLast edited by fidoangel; 2011-09-07, 16:46."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPowinna obowiązywać kolejność alfabetyczna. Pierwszy byłby AaronKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzilubię od tyłuPoszukuję
Comment
-
-
Z dużym prawdopodobieństwem będę na miejscu we wczesnych godzinach porannych i chciałem zapytać od której godziny będzie dostęp do domków, co by nie czekać gdzieś pod płotem?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAlfabetycznie, ale od tyłu. Wtedy pierwszy byłbym ja (nie to, że lubię od tyłu).(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziNie miałbyś szans z Żelkiem Żyżyńskim gdyby był zalogowany
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziZ dużym prawdopodobieństwem będę na miejscu we wczesnych godzinach porannych i chciałem zapytać od której godziny będzie dostęp do domków, co by nie czekać gdzieś pod płotem?Last edited by ART; 2011-09-07, 23:51.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ponieważ w Olsztynie będą 3 godziny wolnego, a autobus powrotny będzie nie spod browaru, zatem przydatny będzie plan Olsztyna. Kto ma, niech weźmie.
W zasadzie na tyłach kebabu Cyrkonii, skąd rusza nasz autobus, znajduje się pub Stara Warszawska.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Spod browaru (przystanek Dywizjonu 303) w okolice Starego Miasta jeżdżą autobusy linii 24, 25, 34 i 27. Trzy pierwsze zawiozą zawiozą nas na przystanek CH Alfa (4 przystanki) , trzeci na Plac Roosevelta (3 przystanki), skąd piechotą 5 minut. 100 metrów od tego placu jest też stacja benzynowa z kebabem Piramida, skąd wracamy na zlot.
Bilet jednorazowy w Olsztynie kosztuje 2,90. Pozostaje pytanie czy są biletomaty, czy tylko u kierowcy lub w kiosku?Last edited by Pendragon; 2011-09-08, 09:37.
Comment
-
Comment