2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
    Pozostaje pytanie czy są biletomaty, czy tylko u kierowcy lub w kiosku?
    Biletomatów nie ma. Kupować nalezy w kiosku, u kierowcy jest drożej. Spod Alfy można podejść do Admirala czyli Dupy gdzie mamy lanego Irisha. Stamtąd przez starówkę do Starej Warszawskiej.
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Ahumba
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9081

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
      W zasadzie na tyłach kebabu Cyrkonii, skąd rusza nasz autobus, znajduje się pub Stara Warszawska.
      I to może być świetna miejscówka. W sierpniu trafiliśmy tam na laną PINTĘ. Piwa z małych browarów podłączają tam rotacyjnie.
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Pozdrowienia z Kanału Elbląskiego, właśnie jesteśmy po trzeciej pochylni i przypomniało nam się, że nie wzięliśmy Chińczyka! Kto ma, niech zabiera - niedziela zlotowa bez Chińczyka niedzielą do cofnięcia!
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Pancernik
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.09
          • 9793

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
          Pozdrowienia z Kanału Elbląskiego, właśnie jesteśmy po trzeciej pochylni i przypomniało nam się, że nie wzięliśmy Chińczyka! Kto ma, niech zabiera - niedziela zlotowa bez Chińczyka niedzielą do cofnięcia!
          Mam blisko Wólkę Kosowską, może jutro z rańca jakiegoś zawinę .

Comment

• Pepek
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.04
            • 1500

No to za chwil parę Adminowóz zasilony częścią ekipy zdolnoślaskiej zacznie podążać ku tradycyjnej corocznej Nuuudzie i Złuuuuu!!!
            Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Comment

• Basik
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2006.06
              • 1308

Jak ja Wam zazdroszczę! Ale jeszcze ok. 3 godzin i urlop!

Comment

• Mason
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼
                • 2010.02
                • 3280

Jeszcze pół godziny i urlop. Jeszcze trochę więcej niż pół godziny i wyjazd na Zlot
                JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• docent
                  • 2002.10
                  • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
                  Jeszcze pół godziny i urlop. Jeszcze trochę więcej niż pół godziny i wyjazd na Zlot
                  Mason, nie zapomnij tam dziś zamrozić jakiejś pszenicy na podróż
                  Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• Pancernik
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2005.09
                    • 9793

Kurna, a ja się dowiedziałem właśnie, że wmontowano mnie w jakieś spotkanie jutro o 16.30 .
                    Zaraz spróbuję podjąć próbę wymontowania się...

Comment

• docent
                      • 2002.10
                      • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                      Weszliśmy już w zakres 3 dniowej prognozy pogody, która podobnież ma sprawdzalność wyższą niż 50% A więc noce zimne - 10°, w ciągu dnia słonecznie do 20°. Nie dotyczy to piątku - ma padać do późnego popołudnia i będzie trochę wiać. Mam nadzieję, że z wraz z uaktulanieniem prognozy ta gówniana pogoda z piątku nie przejdzie na sob i nd...
                      No i dupa, w sobotę już pochmurno i temp max 17°. Niedziela na razie trzyma słońce. Za to noc z piątku na sobotę bardzo ciekawa - temp. odczuwalna ma oscylować wokół 3-4°

Comment

• Mason
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼
                        • 2010.02
                        • 3280

Mason, nie zapomnij tam dziś zamrozić jakiejś pszenicy na podróż
                        Łoj panie, żebym to ja miał jakąś pszenicę. Pogrzebię w piwnicy, to może coś się znajdzie. Kwasiżur też może być?
                        JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• woosaa
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼🍼
                          • 2005.07
                          • 1554

Ja już jestem po "nocnym arbajcie" i odliczam godziny do nocnego wyjazdu.
                          mb WOS

Comment

• Wujcio_Shaggy
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.01
                            • 4628

Generalnie nie pochwalam tego, ale życzę, żebyście się tam porządnie wynudzili...

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• zgoda
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2005.05
                              • 3516

Mnie zostało jeszcze uwarzyć ipa, wyspać się, odwieźć żonę do pracy, zrobić zakupy i mogę jechać. Do jutra rano pewnie mi się zejdzie...
                              Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• chemmobile
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2009.03
                                • 2168

No i dupa, w sobotę już pochmurno i temp max 17°. Niedziela na razie trzyma słońce. Za to noc z piątku na sobotę bardzo ciekawa - temp. odczuwalna ma oscylować wokół 3-4°
                                No to lodówki do chłodzenia piwa będą zbędne
                                Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
                                Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

Przetwarzanie...
                                X