Woosaa, o której będziesz w Katowicach ? Może przed odjazdem naszych pociągów (mój jest 5 min po Twoim) jakieś Mastne w Lornecie z Meduzą ?
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pepek Wyświetlenie odpowiedziNo to za chwil parę Adminowóz zasilony częścią ekipy zdolnoślaskiej zacznie podążać ku tradycyjnej corocznej Nuuudzie i Złuuuuu!!!
Donoszę, że Pepki z Adminami już pędzą i ponoć nudą waliMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo i dupa, w sobotę już pochmurno i temp max 17°. Niedziela na razie trzyma słońce. Za to noc z piątku na sobotę bardzo ciekawa - temp. odczuwalna ma oscylować wokół 3-4°
A tak w ogóle, to jeżeli będzie zła pogoda, to pewnie nasza wina. Zawsze tak jest, gdy mamy urlop ( no i stało się zadość, jednak ponarzekałam).Last edited by Basik; 2011-09-08, 18:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziWoosaa, o której będziesz w Katowicach ? Może przed odjazdem naszych pociągów (mój jest 5 min po Twoim) jakieś Mastne w Lornecie z Meduzą ?mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziPrzyjeżdzam tym z GL o ok.23.10.Jestem za.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziKurna, a ja się dowiedziałem właśnie, że wmontowano mnie w jakieś spotkanie jutro o 16.30 .
Zaraz spróbuję podjąć próbę wymontowania się...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś przelotnie wpadnie do Tumskiego w Płocku? Ja się zastanawiam nad zjedzeniem czegoś i szybkim piwem.
wyjezdzamy z wrocka ok 7 jak coś
telefony poszły na pw
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzitak my z basik i chemo będziemy na małe co nieco
wyjezdzamy z wrocka ok 7 jak coś
telefony poszły na pw
Nie wiem tylko czy kierowca da się namówić.MM961
4:-)
Comment
-
Comment