No to w drogę, do zobaczenia
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Częstochowa rusza koło 10.00.
Widzimy się dzisiaj"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Dzień dobry. Jest godzina 7:15. Do wyjazdu zostało, hm, w zasadzie powinniśmy dotrzeć do Ambera po beczki tak koło 10, a z mojego domu pod browar, jak by nie liczyć, jest aż 13 km. A później to już wiadomo. No to dozo.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
witam
start za około 45 minut jeszcze towarzystwo do pozbierania i jazda w wiadomym kierunku do zobaczeniaZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Nie wiem jak w Olsztynku, ale u mnie po nocnym mocnym deszczu świeci słońce i jest pięknie. Jeszcze tylko spakować ostatki i jestem gotowy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Kurka, tak czytam i coś mi się zdaje, że zaraz trza wychodzić a ja jeszcze nie spakowanyLast edited by dkrasnodebski; 2011-09-09, 08:02.
Comment
-
-
A ja parę minut po 14 zwijam e-prezesa i jaaaaaaaazdaaaaaa.....ku nudzieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Startujemy między 16 a 17
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedzimoże lepiej przenieś miejsce spotkania, zaproponuj np. Olsztynek
PS. Cały czas pracuję nad wymontowaniem, nie jest łatwo, tfu, na pohybel informersom!
Comment
-
-
Zlot został odwołany. Ale nuda...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZlot został odwołany. Ale nuda...
Comment
-
-
Jestem już z powrotem tego odwołanego zlotu. Beznadziejna jest ta nuda i zuo, o cofaniu nie wspomnę.
Dzięki wszystkim za miło spędzone chwile, w końcu poznałem kolejnych forumowiczów na żywo, znanych wcześniej tylko z avataru.
Szczególne dzięki dla ART`a za organizację,
BK za gościnę i swobodę w leżakowni
Żonie-Taxi za transport w krainę zua.Last edited by Gringo; 2011-09-11, 18:34.
Comment
-
Comment