2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Informacja dla Zygmusia: nic nie zmądrzeliśmy. Miałem posłać sms-a, ale zapomniałem.

Comment

• bury_wilk
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.01
      • 2655

Ależ była nuda
      Wielkie dzięki wszystkim ze szczególnym uwzględnieniem organizatorów!
      Kultura piwna rozkwita
      Tylko, kurcze, tyle zua w jednym miejscu... W przyszłym roku trzeba pomyśleć o egzorcyście

Lubię kiedy się zieleni
      Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• Strusio
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2008.09
        • 34

Witam wszystkich Zlotowiczów
        Nuuuuuuuda ogromna.
        Wielkie dzięki za doskonałą organizację Zlotu (zresztą jak zwykle).W Browarze ugoszczono nas znakomicie, na wysokim poziomie było piwo z L2 bo z drabiny, ale nie tylko dlatego. Bardzo żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej tak jak planowaliśmy. Nasz pies znaczy suka czuje się już lepiej. Pozdrawiamy wszystkich uczestników bardzo nudnego i zuego Zlotu.
        Z niecierpliwością czekamy na następny równie nudny Zlot.
        Strusie

PS Oczywiście czekamy na zdjecia.

Comment

• Pancernik
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.09
          • 9787

Nie podobało mi się. Jesteście tak samo źli i brzydcy, jak byliście rok temu.
          Były nieliczne momenty, próbujące rozpędzić wszechogarniającą nudę, ale one trwały najwyżej minutkę .
          Te przebłyski to (chyba chronologicznie, o ile kojarzę...):

1. Slavoy nieudolnie próbujący zastąpić Gromita "w temacie" bzykania w noge;
          2. Infam zamierzający otworzyć tank (zamiast kranika) z jeszcze leżakującym marcowym w browarze;
          3. testowanie sosiku wdowy na własnym palcu, a potem na śpiących ustach Infama.

PS. 1. Poza tym piwo było zimne...
          PS. 2. Iron, nie zapomniałeś odkleić mojej gumy z kosza? Szkoda by było, żeby się zmarnowała...

Comment

• centon
            † 2017 Piwosz w Raju
            • 2004.03
            • 575

Witam
            Tych co już w domu i pracy oraz tych co jeszcze nie dojechali.
            Oczywiście jak co roku nuuuda.
            Podziękowania
            -Dla pogody ,że się nie sprawdziła z prognoz dla rejonu
            -Dla organizatorów za perfekcyjną organizację
            -Dla browaru za swobodę i możliwość picia piwa z górnej półki L2
            -Dla wszystkich obecnych za obecniość
            -Za możliwość poznania w realu forumowiczów znanych tylko z forum
            oraz.......

Wielkie dzięki i do zobaczenia za rok na kolejnym nudnym zlocie w dowolnej lokalizacji
            Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
            Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• bury_wilk
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.01
              • 2655

Do niezapomnianych przeżyć zlotowych muszę dołożyć to (mimo, że mało piwne):

Po takim chrzcie, na przyszły rok musowo ten:

"Produkt kolekcjonerski, nie jest przeznaczony do bezpośredniej konsumpcji."
              Infamowi pewnie już ślinka cieknie

Lubię kiedy się zieleni
              Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• dkrasnodebski
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.05
                • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
                PS. 2. Iron, nie zapomniałeś odkleić mojej gumy z kosza? Szkoda by było, żeby się zmarnowała...
                A myśmy szukali naszego autobusowego balonika.
                Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• iron
                  • 2002.08
                  • 6717

No i co zrobić – już w domu…

Najpierw podziękowania:
                  -Browarowi Kormoran za wystawne przyjęcie – nigdzie dotąd nie pamiętam takiego poczęstunku, swobody, uczynności i otwartości
                  - Organizatorom za organizację
                  -Strusiowi i Emesowi za transport, wszystkim współlokatorom i współbiesiadnikom za towarzystwo
                  -Zlotowym debiutantom za odwagę – w końcu pierwszy raz narazili się na nudę i zuuo, czyli jak mawia Pan Witek – pierwszy raz stracili cnotę
                  - Dkrasnodębskiemu i Dadkowi za współudział w piątkowej pantomimie w strojach scenicznych na wybiegu dla małp, przy magiefonie – choć mam wrażenie, że udział Dadka był mimowolny

A teraz kilka uwag ogólnych
                  Zythum – potwierdzam słowa Żą – nic nie zmądrzeliśmy

Mam wrażenie, że się jednak starzejemy – po euforycznym piątku, jakby trochę zabrakło energi na równie euforyczną sobotę…

Pancerniku – niestety zapomniałem o Twojej gumie na śmietniku – aż strach pomyśleć co się stanie jak trafi w niepowołane ręce

Niektórzy forumowicze zmienili swoje nicki, choć nie wszyscy o tym jeszcze wiedzą:
                  Fuliano na Fujaro, Dkrasnodębski na Dkrasnodupski, Komar Pafnucy na Kutas Psifnucy, Infam na Inchlam

Niedzielne zuuo nie zapowiadało się jakoś szczególnie, choć w okolicy 17tej zaczęło nabierać rumieńców. Potem jednak jakby zelżało. Ale zuuo raz wypuszczone powraca.
                  Powróciło koło godziny 24tej w jakże podstępny sposób. Pewien krawężnik podstępnie wyrósł pod nogami jednej forumowiczce co skutkowało upadkiem i stłuczeniem kolana.
                  Na szczęście błyskawicznie ukonstytuowało się międzynarodowe konsylium lekarskie w składzie: dr Iron, dr Kutas, dr No, MD Pendi, Slavoy MD i Trep MD. Konsylium postanowiło w pierwszej kolejności zdezynfekować ranę porterem. Jednak szkoda nam było tego trunku więc do dezynfekcji posłużyły w kolejności – wódka znaleziona w domku, spirytus salicylowy i szwedzkie zioła które wytwarzał na bieżąco udając się w ustronne miejsce MD Pendi.
                  Po zabandażowaniu rany, podjęliśmy dyskusję na temat dalszego leczenia. Chcieliśmy leczyć objawowo – usunąć zaczerwienione paznokcie, amputować kończynę (były tylko gorące dyskusje co do rozmiaru odjęcia), chcieliśmy utopić pacjentkę w immunosupresantach oraz wprowadzić w śpiączkę farmakologiczną . Niestety niedofinansowanie służby zdrowia sprawiło, że nie mieliśmy potrzebnego zaplecza do ustalonego leczenia.
                  Z konieczności ograniczyliśmy się do kontroli piersi i pochwy (mieliśmy latarkę), oraz zapewnieniu pacjentce stałego dostępu do piwa.
                  Dr Kutas próbował wdrożyć masaż narządowy, ale narząd odmówił Mu współpracy…

Koniec końców odtransportowaliśmy pacjentkę na salę chorych. Ku naszemu zdziwieniu pacjentka przeżyła noc – co jest najlepszym dowodem na to, że jak się pacjent uprze, to i medycyna jest bezradna

P.S. W autokarze wolno cofać kondomem
                  bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                  Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                  Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• MarcinKa
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2005.02
                    • 2736

Dotarłem 15 minut temu, i przerzucam zdjęcia
                    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Pendragon
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13952

eM Di Pendi melduje zejście z ostrego dyżuru.
                      Nie będę się rozpisywać jak było, bo po co? Piwo było nudne a ludzie wstrętni i źli.
                      I tylko trzeba poczekać do czasu, gdy znów po roku zbierze się sześciu doktorów, każdy z innego zakątku kraju, by zebrać razem do kupy procedurę zważenia poszkodowanej.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• centon
                        † 2017 Piwosz w Raju
                        • 2004.03
                        • 575

witam
                        linę do fotek podrzucę jutro. czekam na foty innych z niecierpliwością pozdro
                        Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
                        Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• Justi
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2006.09
                          • 135

Browar Kormoran naprawdę się spisał, było wszystko - dosłownie. Na dokładkę Cyrkonia zapewniła katering z dostawą do stołu. Tzw. full wypas.
                          Zlotowiczom dziękuję za miłe towarzystwo, zuoo wcielone i konsylium lekarskie.

Pacjentka ma umówioną na jutro wizytę u ortopedy i dowie się czy zlotowe konsylium dobrze obradowało
                          Tylko na naszym zlocie przypadkowo znaleziona butelka Wyborowej przydała się jedynie do odkażania rany i prawie 3/4 półlitrowej flaszki zostało zdane na pastwę pana Ciecia.

Zdjęcia wrzucę jutro, bo dzisiaj mi się nie chce.
                          I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

• iron
                            • 2002.08
                            • 6717

Z ostatniej chwili:

OGŁOSZENIA PARAFIALNE:

PARKING STRZEŻONY CZYNNY CAŁĄ DOBĘ
                            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Rycho_128
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2007.03
                              • 1054

No. Pendi odstawiony do domu, zresztą już o tym chwilę temu pisał, Sergio pewnikiem dojeżdża właśnie do Słupska, gdzie czeka go przesiadka na autobus, beczki do Ambera odstawione i cóż więcej... A, dopijam (z)petowego zlotowego portera. Kriek dziewczynom w domu smakował. Wypiły litra na dwie.
                              A co do zlotu - jak zwykle nuuuuda, nudne towarzystwo wymieniam w kolejności przypadkowej i zupełnie niekompletnie, bo nie mam pamięci do nazwisk i do twarzy. Muszę kogoś zobaczyć co najmniej cztery razy, żeby zapamiętać. Stąd mam ograniczony krąg znajomych. Ze mnie to się śmieją, bo nie pamiętam żadnych aktorów. A więc: Rycho_128, Infam, Fuliano, Doran, Slavoy, Art, Marusia, Maggyk, Fido, chemmo, piracka, Markens (współpodróżnik), Piotry, sergioP (współjechacz powrotny), Małażonka, Iron, Pepek, Maggyk, Kloss, Basik, Justi, dkrasno, Doranowa, Strusio, bomba, Hania, e-prezes, Wiktoria, MarcinKa, Piecia, Jurandofil, Ahumba, Żonataxi, kiszot, Gringo, woosaa, docent (jest mi niezmiernie przykro, że cię nie podwiozłem), piotrrat (teraz wiem jakiego auta nie kupować), Piecia, Pendragon, jasiu_piwosz, dadek, Pancernik, Mason (dzięki za piwo, opiszę), arzy, Promil03, Strusiowa, centon, Iron, Bombadil13 (nie mam twojego kufelka 0,3), Cyrkonia, Budvar, żą (nie zdążyliśmy pogadać o anglistyce), Maremali, emes... jak kogoś nie wymieniłem, to nie celowo, tylko że dupa ze mnie i nie zdążyłem ze wszystkimi się zidentyfikować. A wśród tych niewymienionych też pewno są tacy z którymi się doskonale znamy.
                              No to się odmeldowuję.
                              Last edited by Rycho_128; 2011-09-12, 19:55. Powód: takie tam
                              Gdański Browar WaRy
                              Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
                              Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...

Comment

• iron
                                • 2002.08
                                • 6717

Zapomniałem o jeszcze jednej magicznej przemianie nicka - Tfur na Stfór
                                Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

Przetwarzanie...
                                X