2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Co do restauracji której szukaliśmy w poniedziałek, to oczywiście wszystko się pokiełbasiło niczym w Radiu Erewań. Nie Magda, ale Adam Gessler, nie Kuchenne Rewolucje tylko Wściekłe Gary; dobrze że chociaż Olsztynek się zgadzał, bowiem pomieszało mi się z restauracją na zamku w... Świdwinie A szukany lokal wygląda tak: www.zielonypiec.pl
    To tak na przyszłość, gdyby ktoś przejeżdżał przez Olsztynek.
    Last edited by Pendragon; 2011-09-13, 10:21.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Promil03
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.10
      • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzi
      ... Nawet kierownik Docent nie chrapał.
      Docent nie chrapał bo nie spał

Ja właśnie wstałem.
      Serdeczne podziękowania dla:
      - organizatorów za jak sama nazwa wskazuje organizację,
      - browarowi Kormoran za wspaniałą gościnę (chociaż właśnie wtedy chorowałem),
      - kiszotowi za to, że było się z kogo śmiać,
      - chemmo za spalenie niezliczonej ilości m3 drewna (jak wyjechałeś trzymaliśmy za Ciebie ogień, ale się jarało!),
      - lekarzom bez granic za uratowanie życia Justynie (nadal upieram się, że trzeba było ciąć te spodnie),
      - wszystkim współbiesiadnikom za wspaniałą zabawę,
      - Cyrkonii za catering,
      - Łukaszowi, Jasiowi i silvianowi za bezpieczną i śmieszną podróż,
      - piwowarom domowym za piwa.

Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam. Żona była zadowolona, że wypiłem herbatę (dzięki za pomoc). Za rok jedzie w moje miejsce.

Na koniec szczególne podziękowania dla Jasia_piwosza. Zgodnie stwierdziliśmy, że Jasiu jest tak stary, że wisi piątkę Mojżeszowi.
      Wzięło się to z tego, że Jasiu zaczynał swoje opowieści od stwierdzeń:
      "A kiedyś jechałem do kumpla, to jeszcze parowozem było..."
      "A kiedyś poznałem fajna dupę na dancingu..."
      "A jak Breżniew umarł..." itd, itp.

Do końca życia nie zapomnę też: (o kelnerce z restauracji na trasie) "Ta to musi mieć głęboką ci.. bo ma wielki nos"

Jasiu to Ty jesteś wielki!

Szkoda, że za rok nie mogę pojechać! Papa

Comment

• iron
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.08
        • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzi
        bo mię żona zrobiła ten patent. nie było czasu na poprawki. tak w ogóle to ja jestem tworek.
        ja tam się wcale nie nudziłem. chodziłem wcześnie spać, czyli utrzymałem zdrowy tryb życia i tylko nie wiem, czemu do dziś czuję się jakiś taki wynicowany (pewnie mikroelementów brak przez świeże powietrze).
        dzięki za spotkanie.
        Bo byłeś podstępnie karmiony ASPARTAMEM i cały Twój zdrowy tryb życia poszedł w ...
        bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
        Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
        Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
          • 2002.08
          • 6717

Tak dla formalności - zezwalam na upublicznienie/umieszczenie na FTPie wszystkich moich fotek, nawet tych nieco frywolnych
          Last edited by iron; 2011-09-13, 17:57.
          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23926

Beznadzieja, dno i wstyd taki zlot. Nie wiem jak to do dychy dociągnęliśmy.
            Last edited by ART; 2011-09-13, 19:13.
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Gwiazda
              Porucznik Browarny Tester
              • 2006.07
              • 400

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
              Tak dla formalności - zezwalam na upublicznienie/umieszczenie na FTPie wszystkich moich fotek, nawet tych nieco frywolnych
              Najlepszą fotkę to miałeś rok temu z Żą
              "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

• docent
                • 2002.10
                • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                Mówisz, masz Foty dostępne na Picasie.

Szacunek dla załogi BK za wspaniałe przyjęcie ale pamiętajcie o tantiemach za koncepcję nowego produktu. "Smalec w piwie" z paseczkiem ogórka w środku na pewno podbije krajowy rynek, a może i eksport ruszy z kopyta.

Chrzest miksturą 3 letniego Żywca składowanego na słońcu, Lecha w dwóch wariantach oraz ekstraktu z pająka zaliczyli obecni na zdjęciu 60 i 61. Mwojtasz i reszta do powtórki za rok o ile przyjedziecie

Trzeba pomyśleć nad Zlotowymi naszywkami, które będą zrywane w przypadku braku pochwalenia się wymaganą wiedzą w stylu gdzie można cofać ewentualnie podania pełnego składu międzypaństwowego gremium lekarskiego z edycji ostatniej.

Od piątku rana do poniedziałku wieczorem zleciało jak z gwinta strzelił Dlatego też postanowiłem wydłużyć sobie ten błogi czas i wykreśliłem z grafiku sen z niedzieli na poniedziałek Dzięki temu wiem, że jak mam umrzeć to będzie to we wtorek rano po kolejnej edycji Wielkiego Zlotu Forumowiczów Browar.biz.

Aha, uprasza się znalazcę mojej kocourowej przypinki o dostarczenie znaleziska...
                Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Justi
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2006.09
                  • 135

Moje zdjęcia ze zlotu: http://www.megaupload.com/?d=SXLGHAJX kilka jest nieostrych ale uznałam, że sceny na nich zawarte są warte publikacji niezależnie od jakości zdjęć

Informacja dla międzynarodowego składu lekarzy bez granic: byłam u ortopedy, USG mam w poniedziałek, bo na razie nic nie widać ze względu na opuchliznę i inne takie... Ogólnie dostałam maść, stabilizator kolana i mam nie łazić za dużo... Dobrze, że fachowcy w niedzielę byli bo mogłoby być gorzej Całuję Was wszystkich razem i każdego z osobna.
                  I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

• Gwiazda
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2006.07
                    • 400

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedzi
                    Moje zdjęcia ze zlotu: http://www.megaupload.com/?d=SXLGHAJX kilka jest nieostrych ale uznałam, że sceny na nich zawarte są warte publikacji niezależnie od jakości zdjęć
                    Nie rabotajet
                    "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

• Pendragon
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13952

Rabotajet. U mnie już na dysku, ale wciąż czekam na fotorelację z dzikiego tańca golluma, tzn dadka i jego kompanii

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• centon
                        † 2017 Piwosz w Raju
                        • 2004.03
                        • 575

potwierdzam nie hula
                        Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
                        Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• Bombadil13
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2005.05
                          • 2479

Potwierdzam! Hula! Jest u mnie na dysku.
                          Tylko trza odczekać 30 sek zanim zacznie się ściągać.
                          Poszukuję

Comment

• Pendragon
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13952

A dokładnie to 45 sekund, po czym kliknąć w przycisk "zwykłe pobieranie", który pojawi się w miejsce odliczającego czas zegara.

Comment

• pirackamuza
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.12
                              • 1908

Idzie.
                              Wiem, o co kaman. Jak macie meldunek, że plik czasowo niedostępny, to odświeżajcie i w końcu pójdzie.
                              Last edited by pirackamuza; 2011-09-13, 21:02.
                              Toruń przeprasza za Radio Maryja
                              www.bobofruty.pl

Comment

• Justi
                                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                                • 2006.09
                                • 135

Pewnie tylko jedna osoba może ściągać na raz. Zaraz dam jakiegoś drugiego linka.
                                I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

Przetwarzanie...
                                X