2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Szanowni konowałowie - ciąć trzeba, ale wystarczy piętkę, bo najsmaczniejsza. Poza tym - jak nie umrze, to żyć będzie.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• iron
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.08
      • 6717

Dobra, przekonaliście mnie - idę wyjąć nóż z kurczaka i przystępuję do operacji...

To może na początek mała tracheotomia na rozgrzewkę nie zaszkodzi - jakby pacjentka miała wstrząs anafilaktyczny - będzie jak znalazł A potem się zobaczy - tylko czy coś niepokrojonego z pacjentki zostanie

Najgorzej to mieć konowała w rodzinie i wśród znajomych
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
        • 2002.08
        • 6717

A jednak nie będę dziś operował, poczekam na opinię reszty szacownego grona - pacjentka zapadła w sen głęboki, a przecie nic nie cieszy, jak krojenie pacjenta na żywca - to i ja pójdę spać
        Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23928

Tak sobie przeglądam forum po X zuocie, padł pomysł na jeszcze większe zuo v.11.0 - otóż pierwszaki w przyszłym roku powinny dokonać Obciągu w mogile
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Wujcio_Shaggy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.01
            • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
            (...)
            Mam ochotę na minizlot dla twardzieli, jak niegdyś w Janowie. Ale może wcześniej niż w kwietniu?
            Minizlot dla twardzieli powinien być – tradycyjnie – koło 11.XI (akurat w piątek wypada). Rezerwowy termin – 6.I (też piątek). Aura powinna nie sprzyjać, żeby nie było za łatwo.
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• docent
              • 2002.10
              • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
              A jednak nie będę dziś operował, poczekam na opinię reszty szacownego grona - pacjentka zapadła w sen głęboki, a przecie nic nie cieszy, jak krojenie pacjenta na żywca - to i ja pójdę spać
              Nie ma co deliberować z rana, przynajmniej o suchym pysku Trza ciąć, protezę zrefundują solidarnie zlotowicze w ramach kolejnej dopłaty. Pozostaje ustalić z czego ma być proteza. Może z KEGa da się coś wyciąć?
              Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
              Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
              Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
              Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Strusio
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2008.09
                • 34

Ło matko same doktory i docenty, a pacjent schodzi

Comment

• docent
                  • 2002.10
                  • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                  "BOOKING IN ENGLISH AWAILABLE"

Mam ochotę na minizlot dla twardzieli, jak niegdyś w Janowie. Ale może wcześniej niż w kwietniu?
                  Popieram. W kwietniu to już niedaleko do FDP przecież. Termin 11.11.2011 bardzo ciekawy
                  Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• Pendragon
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛
                    • 2006.03
                    • 13952

11.11.11 to trzeba szybko zorganizować 11 zlot.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Marusia
                      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Wracając do przebojów Zlotu - podkład do tańców na rurze w niedzielę: Arka Satana

www.warsztatpiwowarski.pl
                      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• zgoda
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.05
                        • 3516

Nawet nie wiedzieliście, że można było pożyczyć narzędzia od zawodowców...
                        Attached Files
                        Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• docent
                          • 2002.10
                          • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzi
                          Nawet nie wiedzieliście, że można było pożyczyć narzędzia od zawodowców...
                          Obrażasz nas? O godz 8 rano, kiedy podobno mieli otworzyć tą kanciapę nasza pacjentka już była w stanie zejść z łóżka o własnych siłach!

Comment

• zgoda
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.05
                            • 3516

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                            Obrażasz nas? O godz 8 rano, kiedy podobno mieli otworzyć tą kanciapę nasza pacjentka już była w stanie zejść z łóżka o własnych siłach!
                            Luksusów się zachciewa. W razie potrzeby drzwi się otwiera z kopa!

A amatorzy, nawet genialni, zawsze pozostaną amatorami. :P
                            Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• Gwiazda
                              Porucznik Browarny Tester
                              • 2006.07
                              • 400

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                              No i już wiem więcej.
                              Pacjentka niestety chodzi, opuchlizna nieco zeszła, co mnie bardzo martwi - musi to być jakaś podstępna kontuzja. Piersi i pochwa w normie
                              Zwołuję konsylium online - na zamieszczonych zdjęciach widać, że palce do amputacji, ale czy trzeba odjąć powyżej kolana?
                              Dziwna ta noga - stopa wyrasta z kolana - ciąłeś już coś?
                              "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

• iron
                                • 2002.08
                                • 6717

Tak, ale nie udało się zespolić

Pacjentka mi spierdzieliła - chyba nie ma zaufania - ciekawe dlaczego?
                                Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

Przetwarzanie...
                                X