Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
I to jest dobry pomysł Kutasie Doktorzebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziHmm, przetestujemy hiszpańską szkołę medycynyHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
O, ludzie! Czy ten wielkopomny jubileuszowy zlot musi dogorywać w taki pseudomedyczny sposób?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziO, ludzie! Czy ten wielkopomny jubileuszowy zlot musi dogorywać w taki pseudomedyczny sposób?
P.S. Zawsze możesz sobie rozpalić ognisko obok domu - nie musisz na zlociebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziJaki pseudomedyczny - nieobecni na niedzielnym konsylium nie mają głosu
P.S. Zawsze możesz sobie rozpalić ognisko obok domu - nie musisz na zlocieGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Część II - podziękowania organizacyjne.
Artowi i Maggyk oraz wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania Zlotu, dziękuję za dobrą robotę! Bo nie wszyscy sobie zdają sprawę ile to przy tym biegania i zaprzątania myśli... Ja się tylko mogę domyslać.
Andrzejowi z BK oraz jego współpracownikom dziękuję gościnę w Browarze. Wedle mojej oceny tak właśnie to powinno wyglądać
Andrzejowi dziękuję szczególnie za wyjątkową, miłą i ciekawą dyskusję w piątkowy wieczór.
Władzom i pracownikom ośrodka dziękuję, że dali z nami radę. W szczególności dziękuję naszej ulubionej kelnerce, że tak nas nie lubiła, iż teraz zapewne najbardziej nas wspomina.
I że mi dała jednak śniadanie w sobotę o 10:40
Slavoy'owi dziękuję, że jako kurewnik domku wziął mnie pod swoje skrzydła i było tak nudno, że aż się dało wyspać.
docentowi dziękuję, że jako szef chrztu nalał mi najwięcej mikstrury, sam w ogóle nie spróbował i jeszcze się teraz próbuje wdawać w tym temacie w dyskusjęZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedzi
docentowi dziękuję, że jako szef chrztu nalał mi najwięcej mikstrury, sam w ogóle nie spróbował i jeszcze się teraz próbuje wdawać w tym temacie w dyskusjęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTo fakt, Ty dostałeś najwięcej pająka. No ale twardym trza być. Chyba, że wolisz piramidkę 6 chłopa na sobieZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Na początek kilka fotek ze Zlotu.
Na koniec podziękowania dla wszystkich za wszystko, było cholernie NUDNO"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTo fakt, Ty dostałeś najwięcej pająka. No ale twardym trza być. Chyba, że wolisz piramidkę 6 chłopa na sobie
Ja mam nagranego"porannego kiwaczka na lawce" przy ognisku, hehe.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziDocent , a czy ty pamietasz jaki byles twardy, w niedziele rano?.
Ja mam nagranego"porannego kiwaczka na lawce" przy ognisku, hehe.Last edited by docent; 2011-09-19, 20:32.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
-
Sznur nie działajet.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment