Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - ploty
Collapse
X
-
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziCzęść I - podziękowania transportowe.
emesowi dziękuję za transport TAM. I że 160km/h nie przekraczał za często
...dzięki czemu wyjechawszy z Warszawy prawie 4h przed dadkiem, doatrliśmy do Waszety 2h przed nim I że zabrał mnie spod drzwi pracy i nie musiałem się wcześniej zwalniać....
...Warto było i te 200 metrów jechać, bo fajne auto
PS: Dwie godziny to, chcąc - nie chcąc, miałem na zwiedzanie granicznego z Prusiemi miasta Działdowo.
Comment
-
-
XI zlotu nie będzie. Formuła się wyczerpała...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W 2012 ma być koniec świata. Bodaj w czerwcu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Będzie także specjalna maszynka, z której będzie można wycisnąć korbką... mielonkę.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJakie sielskie i spokojne te zdjęcia.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
A jakie mam ładne szkło degustacyjneLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment