Do pewnego czasu podpisywałem, potem mi się odechciało...
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski]-fotki
Collapse
X
-
Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzihttp://picasaweb.google.pl/pudelko.l...ZlotBrowarBiz#
Do pewnego czasu podpisywałem, potem mi się odechciało...
Moje najciekawsze zdjęcia mam na komórce czyli słaba jakość, ale chwili się nie wybiera.Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2010-09-15, 17:34.MM961
4:-)
Comment
-
-
Okiem nieuczestnika Zlotu:
Łooo matko - ale Zuoooo, co wyście tam jarali, takie skręta jeszcze nie widziałem,
piwo jak piwo - nudaaaa , z ciekawszych uchwyconych momentów:
- nie wiedziałem ża Art ma bliźniaka - tylko przefarbowanego na blond (zdj. 263 z kolekcji Centona)
- Łukasz - widze że Śliwę zabrałeś - grzeczny był?!
- Iron - tobie to już nic nie pomoże
- Fido - w końcu z Hanią się gdzieś ruszyłeś poza Wroc - postęp jest!
- Żą - ach te slipki...
no i ogólnie - masakra - że mnie tam nie było - ehhh...NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Te zdjęcia z aparatu gupiego niemieckiego turysty mnie naprawdę rozbawiły:
Którą tu by jeszcze dziurę zatkać... (zdj.20)
Na zlocie jak zwykle - nuuuuda (zdj.77)
Drzemka... Za chwilę pijemy dalej (zdj.87)
Ostatnia zmiana dokonana przez fteo; 2010-09-16, 09:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziA mi się najbardziej podoba TO. Nie wiem, kto je zrobił, ale jest takie głupie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziKurde, Seta, zrobiłeś mi zdjęcie, jak siedzę pod parasolem Tyskiego i piję wodę! Jak mogłeś???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedziOkiem nieuczestnika Zlotu:
Łooo matko - ale Zuoooo, co wyście tam jarali, takie skręta jeszcze nie widziałem,
piwo jak piwo - nudaaaa , z ciekawszych uchwyconych momentów:
- nie wiedziałem ża Art ma bliźniaka - tylko przefarbowanego na blond (zdj. 263 z kolekcji Centona)
- Łukasz - widze że Śliwę zabrałeś - grzeczny był?!
- Iron - tobie to już nic nie pomoże
- Fido - w końcu z Hanią się gdzieś ruszyłeś poza Wroc - postęp jest!
- Żą - ach te slipki...
no i ogólnie - masakra - że mnie tam nie było - ehhh...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziGrzeczny, codziennie robił nam jajeczniczkę na śniadanie. To z boczkiem, to z pomidorkiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziA mi się najbardziej podoba TO. Nie wiem, kto je zrobił, ale jest takie głupie..."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziBez sensu, myślałem, że to na mnie będzie ostrość."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziGwiazda ma wyjechany kufel..."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Większość moich zdjęć: http://picasaweb.google.com/11630238...AlbumBezTytuU#
Mam jeszcze ponad 160 ale raczej słabszych lub dubli.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment