Artur z beczką (168) rządzi i wymiata!
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski]-fotki
Collapse
X
-
54 - smok wawelski.
Marcin, masz świetne oko i szczęście do ujęć. Tylko dziwnym trafem pierwsza 1/3 zdjęć jest przeważająco świetna, później raczej groch z kapustą, a później chwilowe przebłyski. Zmieniałeś obiektyw? Czy to raczej kwestia jasności i ogniskowej, ale w głowie?
PS Gwiazda, dawaj portret pamięciowy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi54 - smok wawelski.
Marcin, masz świetne oko i szczęście do ujęć. Tylko dziwnym trafem pierwsza 1/3 zdjęć jest przeważająco świetna, później raczej groch z kapustą, a później chwilowe przebłyski. Zmieniałeś obiektyw? Czy to raczej kwestia jasności i ogniskowej, ale w głowie?
Smok wawelski jest mój !!!Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziTe zdjęcia z aparatu gupiego niemieckiego turysty mnie naprawdę rozbawiły:
Drzemka... Za chwilę pijemy dalej (zdj.87)
Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi54 - smok wawelski.
Tak faktycznie dobrych zdjęć jest kilka (ART z beczką, Iron i Centon z cygarami, ... Smok Wawelski też). Dużo zdjęć dałem jako takie bardziej dokumentalne.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łysa Wyświetlenie odpowiedziTe chwilowe przebłyski to moment kiedy Marcinka dał mi aparat )
Smok wawelski jest mój !!!To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi1/3 całości, czy zdjęć z cygarem?
Comment
-
-
No MarcinKa, a chwaliłeś się, że sam trzasnąłęś tę fotę Ale i tak zdjątka są bardzo w porządku.
Przy okazji, czy ktoś z zagłębiowskiej chałupy może wrzucić albo podesłać foty z ogródka Piasta z tymi wspaniałymi kufelkami?Last edited by docent; 2010-09-17, 08:19.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
zdjęcie 171
A kto umarł, ten nie żyje...
Za to ma czuwanie samego naczalstwabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Tutaj macie ów adapter do głowicy do fittingów płaskich by pasowała do fittingów kulowych
Last edited by ART; 2010-09-17, 12:31.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo MarcinKa, a chwaliłeś się, że sam trzasnąłęś tę fotę Ale i tak zdjątka są bardzo w porządku.
Przy okazji, czy ktoś z zagłębiowskiej chałupy może wrzucić albo podesłać foty z ogródka Piasta z tymi wspaniałymi kufelkami?
PS. Nawet Docent wie, że domek był "Zagłębiowski", a nie "Śląski"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo MarcinKa, a chwaliłeś się, że sam trzasnąłęś tę fotę Ale i tak zdjątka są bardzo w porządku.
Przy okazji, czy ktoś z zagłębiowskiej chałupy może wrzucić albo podesłać foty z ogródka Piasta z tymi wspaniałymi kufelkami?
Mnie bardziej podoba się 53, wcześniejsza.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTutaj macie ów adapter do głowicy do fittingów płaskich by pasowała do fittingów kulowych
http://picasaweb.google.com/11630238...53922369207106To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNawet Docent wie, że domek był "Zagłębiowski", a nie "Śląski"JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Taka jak między Sado a Maso(n)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment