I jeszcze jeden link. Trochę bez sensu w tym roku ale dla przyzwoitości
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski]-fotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze jeden link. Trochę bez sensu w tym roku ale dla przyzwoitości
http://picasaweb.google.pl/dagmara.s...W-w_C59P7f_wE#
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze jeden link. Trochę bez sensu w tym roku ale dla przyzwoitości
http://picasaweb.google.pl/dagmara.s...W-w_C59P7f_wE#Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziŻe co? Że niby to nie był zlot mniejszości seksualnych?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo i fajnie, człowiek zobaczył w końcu trochę tego Lwówka"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa zajrzałem, ale szybko wyszedłem, bo nie było nawet jednej gołej baby.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie Łysa to fotogeniczne babsko jest. Chyba w ogóle na największej liczbie zdjęć się znalazła.
PS. Fajne fotki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNie, Łysa jest głupia i robi głupie miny...Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedzi
Łysa - wbrew plotkom wyszłaś chyba najlepiej i odpadasz z plebiscytuSorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziapropos głupich min, muszę się zgodzić z przedmówcą, że Łysa się do tego konkursu nie nadaje, bo wyszła najlepiej...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie Łysa to fotogeniczne babsko jest. Chyba w ogóle na największej liczbie zdjęć się znalazła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNadrabia za Setę. Ale my wybredni nie jesteśmy, Seta też miał powodzenie.
CIEBIE NIE!Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łysa Wyświetlenie odpowiedziCHYBA???"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziMoże Ty jesteś teraz gupi łysofil?
PS. Fajne fotki.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNo dobra Seta. Ty też nie jesteś taki najgorszy. Iron na pewno to potwierdzi i Cię udobrucha"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedziCo to jest "udob"MM961
4:-)
Comment
-
Comment