Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Wielkie obecności na wielkich zlotach
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziAle ja to byłem raz.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dowiedziałem się, że Justi była też w Zwierzyńcu. Wtedy występowała jako osoba towarzyszącaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTo napisz, gdzie byłeś, bo na listach przedzlotowych byłeś co najmniej 2 razy
Comment
-
-
Po weryfikacji:
- Clarq - II i IV Zlot
- Kangurzyca - IV czyli Ciechan oraz Czarnków (nr nie pamiętam)Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Uwzględniwszy dzisiejsze uwagi (nie wszystkie jeszcze MarcinKa) podaję aktualną "kolejność"
9 – Ahumba, ART., Maggyk, Marusia, slavoy, żąleną,
8 – iron, kangurpl, Małażonka,
7 – dkrasnodebski, Kiszot, Pepek, Piecia, Wiktoria, zythum,
6 – adam16, Ark, centon, fteo, JAckson, jerzy, kloss, Maremali, mark33, Żona-Taxi,
5 – Agnieszka sopisty, arzy, bury_wilk, Cyrkonia, jasiu_piwosz, Justi, MarcinKa, Markens , Seta, Zyziek,
4 – abernacka, antoś, biermann, cukierniczka, darekeb, darekeb(ot), gul_gul, gul_gulowa Dorota, Infam, JAQBA, Krzysiu, Łysa, Mistrzu, naczelnik, Pancernik, Pendragon, piotrrat, pirackamuza, pjenknik, Pogoniarz, Qboland, SergioP, sopista, woosaa, Wujcio_Shaggy,
3 – Aldach, Aldona, banaszek, Basik, Bierma_stara, Bombadil13, Budvar, CarlBerg, darek99, docent, ewasolka, Gwiazda, huanghua, JANO, kot z cheshire, luklaz, marcopolok, pieczarek, piotry, pulas, Rolek, sezamek, Strusio, Strusiowa, Tabletka, tomek35, yemiołka, Ziomek2,
2 – Adela, Alchemych, And69, And69(ot), arcy, arzy(ot), brloin, chemmobile, clarq, crizz, emes, e-prezes, Ewamali, ierzy, Joelka, Kangurzyca, kham, magdusia, Maidenowiec, Marcin_wc, marekj, marych, Misiekk, mycha, nikita_banita, pieczarkowa Irena, piracka muzykantka, Piwowar, Promil03, Rycho_128, silnian, Simon, siostraaa,
1 – Akwamarielo, albeertos, anteks, Arek, arno, arno(ot), Arturk, Asakowa, bahtol, Beata, Bombadil13(ot), Borysko, BrowarBrother, BROWARIEC, browcian, bux, bux(ot), Chris1987, clarq(ot), Cyrkonia(ot), czesiek, dadek, DanielJakubowski, Doodeck, dyrektor, dzidek1960, easy, endrio, fidoangel, garfunkel, Gizbern, grimskullcrusher, grimskullcrusher(ot), grzeber, GuruJosh, Gwiazda, GWIZDEK69, Hania, Hewelianus, jasiu_piwoszowa Ela, juri1, kamyczek77, Kate, kg-b, Klosterkeller, kony, Krzysztof z Ciechana, Kudłata, Kudłaty, KULI, KULI(ot), Leszek0, Leszek0(ot), libacjusz, libacjusz(ot), Lowenbrau, luklaz(ot), mario123, mario123(ot), Mariolka od cześka, Mason, Michał, Michaś, Mrożek, nitka, ozzy_ic, padi, pifofar, piwa0, polaquita, profesor, Pułkownik Zuber, pyton_pio, Radegast, Radegostowa Sylwia, raskolnikov1908, Renia (endrio), Reniuchna, robox, RockerWola, Rzuff, Siegfried, siwybr, Sławczan, Stolp, Strzelczyk76, Strzelczykowi Marta, szopi, szopi(ot), vociek, WES, WESowa, Westa, Wojtas, Yishma, zbysia, zgroza, zgroza(ot), zythumowa Ania,Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziAhumba tylko się nie rozkręcaj i nie rób jakiś rankingów z wybryków na tych zlotachŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Nie widzę Bomby z Wrocka (nie wiem jak się pisze, Lwówek)
A GDZIE JEST GROMIT!!!To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
fidoangel - 2 (VIII-IX)"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziNie widzę Bomby z Wrocka (nie wiem jak się pisze, Lwówek)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi
A GDZIE JEST GROMIT!!!
1. Gromit
2. Szelma - Jezierzany,
3 ??Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziJeśli tą osobą towarzyszącą była "Barabasz" (chyba nie zapisał się na forum), to był widziany, już solo, w Siewierzu/Zawierciu.
Comment
-
Comment