Wielkie obecności na wielkich zlotach

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.08
    • 6762

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
    Apel poległych?
    Nie, bo na Zloty nie latamy samolotami
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• arcy
      • 2002.07
      • 7538

Ale ja to byłem raz.

Comment

• Ahumba
        🥛🥛🥛🥛
        • 2001.05
        • 9081

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
        Ale ja to byłem raz.
        To napisz, gdzie byłeś, bo na listach przedzlotowych byłeś co najmniej 2 razy
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Ahumba
          🥛🥛🥛🥛
          • 2001.05
          • 9081

Dowiedziałem się, że Justi była też w Zwierzyńcu. Wtedy występowała jako osoba towarzysząca

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
            To napisz, gdzie byłeś, bo na listach przedzlotowych byłeś co najmniej 2 razy
            Ciechanów.

Comment

• Strusio
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2008.09
              • 34

A Strusio razem ze Strusiową byli na 3 zlotach: Siewierz, Bielkówko, Lwówek.

Comment

• Strusio
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2008.09
                • 34

W poprzednim wcieleniu byłem janstraus

Comment

• kangurpl
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.03
                  • 2660

Po weryfikacji:
                  - Clarq - II i IV Zlot
                  - Kangurzyca - IV czyli Ciechan oraz Czarnków (nr nie pamiętam)
                  Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                  "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• Ahumba
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.05
                    • 9081

Uwzględniwszy dzisiejsze uwagi (nie wszystkie jeszcze MarcinKa) podaję aktualną "kolejność"

9 – Ahumba, ART., Maggyk, Marusia, slavoy, żąleną,

8 – iron, kangurpl, Małażonka,

7 – dkrasnodebski, Kiszot, Pepek, Piecia, Wiktoria, zythum,

6 – adam16, Ark, centon, fteo, JAckson, jerzy, kloss, Maremali, mark33, Żona-Taxi,

5 – Agnieszka sopisty, arzy, bury_wilk, Cyrkonia, jasiu_piwosz, Justi, MarcinKa, Markens , Seta, Zyziek,

4 – abernacka, antoś, biermann, cukierniczka, darekeb, darekeb(ot), gul_gul, gul_gulowa Dorota, Infam, JAQBA, Krzysiu, Łysa, Mistrzu, naczelnik, Pancernik, Pendragon, piotrrat, pirackamuza, pjenknik, Pogoniarz, Qboland, SergioP, sopista, woosaa, Wujcio_Shaggy,

3 – Aldach, Aldona, banaszek, Basik, Bierma_stara, Bombadil13, Budvar, CarlBerg, darek99, docent, ewasolka, Gwiazda, huanghua, JANO, kot z cheshire, luklaz, marcopolok, pieczarek, piotry, pulas, Rolek, sezamek, Strusio, Strusiowa, Tabletka, tomek35, yemiołka, Ziomek2,

2 – Adela, Alchemych, And69, And69(ot), arcy, arzy(ot), brloin, chemmobile, clarq, crizz, emes, e-prezes, Ewamali, ierzy, Joelka, Kangurzyca, kham, magdusia, Maidenowiec, Marcin_wc, marekj, marych, Misiekk, mycha, nikita_banita, pieczarkowa Irena, piracka muzykantka, Piwowar, Promil03, Rycho_128, silnian, Simon, siostraaa,

1 – Akwamarielo, albeertos, anteks, Arek, arno, arno(ot), Arturk, Asakowa, bahtol, Beata, Bombadil13(ot), Borysko, BrowarBrother, BROWARIEC, browcian, bux, bux(ot), Chris1987, clarq(ot), Cyrkonia(ot), czesiek, dadek, DanielJakubowski, Doodeck, dyrektor, dzidek1960, easy, endrio, fidoangel, garfunkel, Gizbern, grimskullcrusher, grimskullcrusher(ot), grzeber, GuruJosh, Gwiazda, GWIZDEK69, Hania, Hewelianus, jasiu_piwoszowa Ela, juri1, kamyczek77, Kate, kg-b, Klosterkeller, kony, Krzysztof z Ciechana, Kudłata, Kudłaty, KULI, KULI(ot), Leszek0, Leszek0(ot), libacjusz, libacjusz(ot), Lowenbrau, luklaz(ot), mario123, mario123(ot), Mariolka od cześka, Mason, Michał, Michaś, Mrożek, nitka, ozzy_ic, padi, pifofar, piwa0, polaquita, profesor, Pułkownik Zuber, pyton_pio, Radegast, Radegostowa Sylwia, raskolnikov1908, Renia (endrio), Reniuchna, robox, RockerWola, Rzuff, Siegfried, siwybr, Sławczan, Stolp, Strzelczyk76, Strzelczykowi Marta, szopi, szopi(ot), vociek, WES, WESowa, Westa, Wojtas, Yishma, zbysia, zgroza, zgroza(ot), zythumowa Ania,

Comment

• emes
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.08
                      • 4275

Ahumba tylko się nie rozkręcaj i nie rób jakiś rankingów z wybryków na tych zlotach

Comment

• Maggyk
                        Szara Adminiscjencja
                        🍼
                        • 2004.05
                        • 5618

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
                        Ahumba tylko się nie rozkręcaj i nie rób jakiś rankingów z wybryków na tych zlotach
                        Nie martw się Emes, jak na moje oko załapiesz się co najmniej do pierwszej 10, jak nie na pudło, w takowym rankingu
                        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                        Piwo domowe -
                        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• MarcinKa
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼🍼
                          • 2005.02
                          • 2736

Nie widzę Bomby z Wrocka (nie wiem jak się pisze, Lwówek)

A GDZIE JEST GROMIT!!!
                          To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• fidoangel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🥛🥛🥛
                            • 2005.07
                            • 3489

fidoangel - 2 (VIII-IX)
                            "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
                            Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
                            Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• Ahumba
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9081

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi
                              Nie widzę Bomby z Wrocka (nie wiem jak się pisze, Lwówek)
                              Bomba z Wrocka na Forum ma inny nick (jaki nie pamiętam) i może jest uwzględniony.

A GDZIE JEST GROMIT!!!
                              To musi być druga lista. Tu jednak ustalenie kiedy byli Ci uczestnicy bez pomocy ich przyjaciół będzie trudniejszy.

1. Gromit
                              2. Szelma - Jezierzany,
                              3 ??

Comment

• Cyrkonia
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2001.10
                                • 1936

Jeśli tą osobą towarzyszącą była "Barabasz" (chyba nie zapisał się na forum), to był widziany, już solo, w Siewierzu/Zawierciu.
                                ależ oczywiście że Barabasz, zwany również Upierdliwcem lub Banderasem (przez studentów)
                                www.stat-gra.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X