Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - Domki
Collapse
X
-
Widzę, że Jurandofil z Infamem chyba dostaną przydział z Artomatu, bo mają pustki w domku W nr 5 wakat cały czas jest, zapraszamy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWidzę, że Jurandofil z Infamem chyba dostaną przydział z Artomatu, bo mają pustki w domku W nr 5 wakat cały czas jest, zapraszamy.
Slavoy, nie gadasz przez sen o pociągach?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziSlavoy, nie gadasz przez sen o pociągach?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJak mówiłam o wakacie w domku nie miałam na myśli spania ze Slavoyem w pokoju, ale możemy ponegocjować
Tematy kolejowe są na tyle ważne, że żadna ściana ich nie zatrzyma
A wolna jest u Was jedynka czy miejsce w dwójdce?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Dobra, znikam z Internetu na ok. 2 tygodnie.
Więc jeśli mnie będziecie chcieli w 5, to polecam się ku pamieci.
Ahoj!
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziWiedziałem, że w to uderzysz.
Tematy kolejowe są na tyle ważne, że żadna ściana ich nie zatrzyma
A wolna jest u Was jedynka czy miejsce w dwójdce?
Domek nr 5 (6 os.= 2x2 + 2x1)
1. Slavoy - kurewnik
2. Marusia
3. Ark
4. Basik
5. piotry
6. Jurandofil
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzitak jak pisałem juz wcześniej info o tym znajdziesz tu==> http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=93776
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz Wyświetlenie odpowiedziDziękuję Już się bałem, że będę bezdomny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łysa Wyświetlenie odpowiedziWOW! Niezły jest
Po przebudzeniu. He,he.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łysa Wyświetlenie odpowiedziWOW! Niezły jest"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedziTeż ostatnio nie chciałaś być w domku ze Stolycą. Mimo arbuzaHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziAle Stolyca , jest nie jedna;. Ahumba ma swoja , krasnodeb ma swoja , no i jeszcze jest , ta nasza."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
Comment