Nasza stolica jest najsza, a wasza wajsza.
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - Domki
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziNiezly to on dopiero, bedzie.
Po przebudzeniu. He,he.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNie można od razu zakładać, że don Fuliano coś sknoci i będą jakieś przebudzenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZakładając, że Basik będzie chciała spać w pokoju z Piotrym, a ja ze Slavoyem, to wolna jest jedynka OK, niniejszym dołączam Jurandofila do domku nr 5 i mamy komplet:
Domek nr 5 (6 os.= 2x2 + 2x1)
1. Slavoy - kurewnik
2. Marusia
3. Ark
4. Basik
5. piotry
6. Jurandofil
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
No i zrobiły się u mnie luzy:
Domek nr 6: NIEPEŁNY (6 os.= 2x2 + 2x1)
1. Ahumba kierownik
2. Żonataxi
3. VACAT
4. VACAT
5. jasiu_piwosz
6. kangurplWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Domek nr 6: PEŁNY (6 os.= 2x2 + 2x1)
1. Ahumba kierownik
2. Żonataxi
3. jasiu_piwosz
4. kangurpl (pok. jednoosobowy)
5. WOLNE
6. WOLNE
mała korekta - wiadomo dlaczegoŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziNo i zrobiły się u mnie luzy:
1. Ahumba kierownik
2. Żonataxi
3. VACAT
4. VACAT
5. jasiu_piwosz
6. kangurpl"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziTo może się wkupię?
1. Ahumba kierownik (pok. dwuosobowy)
2. Żonataxi (pok. dwuosobowy)
3. Infam
4. VACAT
5. jasiu_piwosz
6. kangurpl (pok. jednoosobowy)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, to gdzie w takim razie jest Infam? W "faktach" jest przydzielony do dziewiątki...
P.S. To taki mały przytyk związany z pamiętnym zlotem w TrzcianceLast edited by iron; 2011-08-25, 23:06.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziMusisz wybaczyć Infamowi - pewnie miał ze 2,0 pisząc tego posta
P.S. To taki mały przytyk związany z pamiętnym zlotem w Trzciance
Rzuciłem okiem na domek nr 22, bo sugerowałem tam zakwaterowanie. Nie było mnie tam.
Z sympatią myślałem o dziewiątce ale tam Artomat wrzucił MWojtasza, który mógłby mnie nie zaakceptować (pochodzenie mam niepolityczne)
Ironie, w Trzciance miałem ponad dwa razy więcej..."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziIronie, w Trzciance miałem ponad dwa razy więcej...
Comment
-
-
A ja jestem dumny z mojego radiomaryjnego domku.Ważne,że nie z gorolami.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment