2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - Domki
Collapse
X
-
-
Comment
-
Żeby tylko wachlowali...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Domek nr 6: NIEPEŁNY (6 os.= 2x2 + 2x1)
1. Ahumba kierownik (pok. dwuosobowy)
2. Żonataxi (pok. dwuosobowy, ten sam co oczko wyżej)
3. Infam (pok. dwuosobowy)
4. jasiu_piwosz (pok. jednoosobowy)
5. kangurpl (pok. jednoosobowy)
6. VACAT w pokoju InfamaOstatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2011-08-31, 20:33.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Related Topics
Collapse
-
Znowu jestem odpowiedzialny za zamieszanie domkowe, ogłaszam więc od razu zapisy do chałupek.
Mamy do dyspozycji domki różnoosobowe.
Jaka jest sytuacja w domkach - domki 2-5 osobowe, z aneksem kuchennym (lodówka, kuchenka), łazienka z prysznicem.
...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
DORAN jest odpowiedzialny za zamieszanie domkowe, ogłaszam w jego imieniu więc od razu zapisy do chałupek.
Mamy do dyspozycji domki 5 osobowe.
Jaka jest sytuacja w domkach - DORAN wie.
Na miejscu będzie można poczynić roszady (bez mojego/DORANA pośrednictwa,...-
-
-
Admin sam siebie zrobił odpowiedzialnym za zamieszanie domkowe, ogłasza więc od razu zapisy do chałupek.
Mamy do dyspozycji domki 6 osobowe.
W domkach są łóżka 2 osoboweNa miejscu będzie można poczynić roszady (bez mojego pośrednictwa, ale uzgodnione z...
-
-
-
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
-
Channel: Belgia
-
-
Malutki browar rzemieślniczy z własnym wyszynkiem, zlokalizowany w historycznym centrum uroczego miasta Sintra, zaledwie kilka kilometrów od linii brzegowej Oceanu Atlantyckiego.
Minibrowar został założony w 2016 roku, znajduje się tuż obok słynnego Pałacu Narodowego, pół kilometra...-
Channel: Portugalia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment