Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - Domki
Collapse
X
-
No i szybko poszło, i jest git
Domek 3 "cztery strony świata vel 3-4-5" PEŁNY :
1. Pendragon - jedynka
2. Rycho_128
3. woosaa
4. MarcinKa
5. e-prezesLast edited by Pendragon; 2011-08-09, 19:24.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Proszę już kopiować całą listę jeśli zmieniacie coś w kilku miejscach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziDomek nr. 5, szścioosobowy
1. Slavoy
2. Marusia
3. Ark (jeszcze o tym nie wie)
4...
5...
6...
Wie, wie = dostał opr od kurewnika, zapisał, włożył do koszyka, uiścił. Znaczy się w zgodzie z Absolutem ( i nie chodzi tu o alkohole) formalności zostały dopełnione.
Do zobaczenia zatem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziCzy mógłbym uprzejmie zapytać Kierownictwo domku nr 20 o pozwolenie zakwaterowania j.n.:
Domek nr 20
1. Jurandofil
2. Infam
3. wolne
4. wolne
5. wolne
Czy pierwszoklasita zlotowy może szefować domkowi?
Tak z koleżeńskiego punktu widzenia, cieszę się, że domek już ma dwóch na kwaterze. Czekamy dalejZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
W związku z uporczywym brakiem odzewu ze strony Antosia ogłaszam wakat w domku nr 5:
Domek nr 5 (6 os.= 2x2 + 2x1)
1. Slavoy - kurewnik
2. Marusia
3. Ark
4. Basik
5. piotry
6. ...................
Comment
-
-
Korekt ciąg dalszy:
Niestety wypadł z listy mój kolega.
Domek nr 9: krzyżacko-radiomaryjny (6 os.= 2x2 + 2x1)
1. pirackamuza (ojciec-dyrektor)
2. Wujek Satyr
3. sergioP
4. ..........
5. ..........
6. kiszot- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo i szybko poszło, i jest git
Domek 3 "cztery strony świata vel 3-4-5" PEŁNY :
1. Pendragon - jedynka
2. Rycho_128
3. woosaa
4. MarcinKa
5. e-prezesmb WOS
Comment
-
-
Chętnie dopiszę się do domku nr 5
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW związku z uporczywym brakiem odzewu ze strony Antosia ogłaszam wakat w domku nr 5:
Domek nr 5 (6 os.= 2x2 + 2x1)
1. Slavoy - kurewnik
2. Marusia
3. Ark
4. Basik
5. piotry
6. ...................
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz Wyświetlenie odpowiedziChętnie dopiszę się do domku nr 5
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz Wyświetlenie odpowiedziChętnie dopiszę się do domku nr 5
Comment
-
-
coś o mnie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW profilu coś napisz o sobie, bo taki anonimowy pasażer w domku to ja się boję
Wolałbym bym być w domku z ludźmi z południa, bo mam wrażenie, że tam domowe piwowarstwo działa najprężniej, a ja jadę na zlot bo mam szczerą chęć zacząć robić piwo sam i czegoś się o tym dowiedzieć. Z tego powodu opuszczam własną coroczną imprezę branżową. Wolałbym nie być w domku ze Stolycą - jakoś tak meczę się, a chciałbym odpocząć.
Jak będą jakieś pytania dodatkowe odpowiem wieczorem.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz Wyświetlenie odpowiedziWolałbym nie być w domku ze Stolycą - jakoś tak meczę się, a chciałbym odpocząć.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz Wyświetlenie odpowiedziWolałbym nie być w domku ze Stolycą - jakoś tak meczę się, a chciałbym odpocząć.
PozdrawiamCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment