2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - Domki

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz Wyświetlenie odpowiedzi
    Moja obecność na browar.biz do tej pory ograniczała się do czytania raportów od admina, za które mu bardzo dziękuje. Zapisałem się parę lat temu - dokładnie nie pamiętam. Pamiętam za to, że ten krok wykonałem, bo nie mogłem już znieść piwa z marketu. Jestem inżynierem budownictwa lądowego mam 34 lata. Najczęściej piję jasne noteckie, głównie dlatego, że jest u nas dostępne. Najbardziej lubię alty - szczególnie te z minibrowarów.
    Wolałbym bym być w domku z ludźmi z południa, bo mam wrażenie, że tam domowe piwowarstwo działa najprężniej, a ja jadę na zlot bo mam szczerą chęć zacząć robić piwo sam i czegoś się o tym dowiedzieć. Z tego powodu opuszczam własną coroczną imprezę branżową. Wolałbym nie być w domku ze Stolycą - jakoś tak meczę się, a chciałbym odpocząć.
    Jak będą jakieś pytania dodatkowe odpowiem wieczorem.
    Pozdrawiam
    Profil, panie, nie spowiedź, P-R-O-F-I-L
    Taki brodacz w prawym górnym rogu.

A chłopaki ze stolicy to już Cię mają na oku, będzie zabawa

P.S. To, gdzie kto w domku zameldowany nie oznacza osób, z którymi będzie rozmawiać - do domku się będziemy zataczać dopiero, jak już nie będziemy w stanie rozmawiać
    Last edited by Marusia; 2011-08-11, 08:46.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Mason
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2010.02
      • 3280

Wolałbym bym być w domku z ludźmi z południa, bo mam wrażenie, że tam domowe piwowarstwo działa najprężniej, a ja jadę na zlot bo mam szczerą chęć zacząć robić piwo sam i czegoś się o tym dowiedzieć.
      Praktycznie w każdym domku znajdzie się jakiś piwowar domowy. Poza tym domki są głównie do spania i innej czynności na s . Dyskusje toczą się tam, gdzie piwo leją
      JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• fuliano
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2010.07
        • 1835

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
        No to masz przerąbane od ludzi z dziewiątki
        i u czwórki podobnie

Comment

• Łysa
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2006.08
          • 73

Wolałbym nie być w domku ze Stolycą
          WOW! Niezły jest
          Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię

Comment

• Infam
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2005.05
            • 715

Wolałbym nie być w domku ze Stolycą - jakoś tak meczę się, a chciałbym odpocząć.
            Jak będą jakieś pytania dodatkowe odpowiem wieczorem.
            Niezły wjazd
            Niemniej jednak nie odpłacimy pięknym za nadobne, nie mamy i mieć nie będziemy antyspołecznych uprzedzeń
            "Dużo to nie znaczy Dobrze
            Dobrze znaczy dużo"

Comment

• zgoda
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.05
              • 3516

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedzi
              Niezły wjazd
              Niemniej jednak nie odpłacimy pięknym za nadobne, nie mamy i mieć nie będziemy antyspołecznych uprzedzeń
              Grunt to mocne wejście, żeby cię zapamiętali.

Mnie tam to loto, ja jestem z Wołomina.
              Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• fuliano
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2010.07
                • 1835

Ja nie chwaląc się 11 lat już w Pruszkowie robię

Comment

• emes
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.08
                  • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzi
                  To świetna rekomendacja. To wiesz najlepiej co się z takimi jak mwojtasz robi
                  Last edited by emes; 2011-08-11, 13:54.

Comment

• fuliano
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2010.07
                    • 1835

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
                    To świetna rekomendacja. To wiesz najlepiej co się z takimi jak mwojtasz robi
                    taaa, to wyjatkowo ze zgodą połaczymy siły i zrobimy mwojtaszowi z gardła jesień średniowiecza

Comment

• slavoy
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      🥛🥛🥛
                      • 2001.10
                      • 5055

Cienko, bo ja tam przemieszkałem lat 27, z których 7 przepracowałem w Stolycy

Nie chciałbym być w domku z cyklistami, bo się z nimi męczę. Zwłaszcza pod górę.
                      Dick Laurent is dead.

Comment

• mwojtasz
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2007.11
                        • 18

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi
                        Cienko, bo ja tam przemieszkałem lat 27, z których 7 przepracowałem w Stolycy

Nie chciałbym być w domku z cyklistami, bo się z nimi męczę. Zwłaszcza pod górę.
                        Za cyklistów 1:0 dla Ciebie
                        Coś czuję, że czeka mnie przydział za z automatu

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23933

Proszę kogoś o podsumowanie tego bałaganu Mwojtasz, z braku wcześniejszego kontaktu przydzieliłem Cię z automatu do danego domku, możesz oczywiście wybrać inny.

Agma proszona na cito do zadeklarowania czy przyjeżdża czy nie. Jeśli tak, to i wymagana jest wpłata, a tymczasem znikają koszulki z zestawu.
                          Last edited by ART; 2011-08-11, 22:21.
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• mwojtasz
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2007.11
                            • 18

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                            Proszę kogoś o podsumowanie tego bałaganu Mwojtasz, z braku wcześniejszego kontaktu przydzieliłem Cię z automatu do danego domku, możesz oczywiście wybrać inny.

Agma proszona na cito do zadeklarowania czy przyjeżdża czy nie. Jeśli tak, to i wymagana jest wpłata, a tymczasem znikają koszulki z zestawu.

Zgadzam się na przydział z automatu Tylko nie mogę doszukać się gdzie jestem przydzielony

Comment

• fuliano
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2010.07
                              • 1835

Zgadzam się na przydział z automatu Tylko nie mogę doszukać się gdzie jestem przydzielony
                              niby podobny nick jest w domku nr 9

Comment

• mwojtasz
                                Szeregowy Piwny Łykacz
                                • 2007.11
                                • 18

niby podobny nick jest w domku nr 9
                                Może źle szukam ale na liście ze str 7 nie ma mnie w domku nr 9

Comment

Przetwarzanie...
                                X