Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - dojazd
Collapse
X
-
Kopia mojego wpisu z tematu "Zlot - ploty". gdyby ktos się uprał na jazdę komunikacją publiczną to...
Coś tam jednak jeździ, ale tyle co nic i tylko w dni nauki szkolnej, zatem poniedziałek-piątek.
Przystanek to ŚWIERKOCIN lub KOŁATEK NŻ. - nie wiem, który jest bliżej (chyba ten pierwszy) Potem 0.5 km na piechotę o ile dobrze siebie zaznaczyli na mapie.
Odjazdy do Olsztynka (Rynek):
7:05, 15:43
Z Olsztynka (Rynek):
14:45 - 2 minuty później można wsiąść do niego przy stacji kolejowej.Last edited by Pendragon; 2011-08-10, 14:08.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMoże Budvar?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś ze Śląska/Zagłębia wybiera się pociągiem?
Wyjazd w czwartek z Katowic 23:52 do Poznania 06:13 - TLK 38510
Odwiedziny Brovarii w Poznaniu (otwarte już od 7:00 ).
Planuje jeszcze coś zwiedzić w drodze do Olsztyna, Gniezno lub Ostródę aby dotrzeć późnym popołudniem do Olsztynka.
Jeżeli taki sposób dojazdu dla kogoś to nie utrudnienie a przyjemność to zapraszam do wspólnej podróży.Last edited by Gringo; 2011-08-11, 12:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Strusio Wyświetlenie odpowiedziWitam
W tym roku jadę na zlot swoim samochodem i mam dwa wolne miejsca z Warszawy zapraszam chętnych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziPonieważ dwa miejsca na wyjazd z Wawy się zwolniły, zapraszam chętnych na wspólną wyprawę na zlocikJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA skrzynka się zmieści do bagażnika? Jeśli tak to ja byłbym chętny, ale tylko w jedną stronę, gdyż planuję zostać do poniedziałku
Pozostała jedna miejscówka.
Planowany wyjazd w piątek ok 11 ze stacji metra Marymont.
Mogę zabrać też jadąc na start wyprawy z Bemowa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA skrzynka się zmieści do bagażnika? Jeśli tak to ja byłbym chętny, ale tylko w jedną stronę, gdyż planuję zostać do poniedziałkuPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziTo teraz najważniejsze pytanie.
Kto prowadzi?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziTo teraz najważniejsze pytanie.
Kto prowadzi?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziMason, wrzuć wieczorem przed wyjazdem ze dwie butelki do lodówyJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA jaki masz samochód?
Comment
-
Comment