Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - dojazd
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
W adminowym bakłażanie jest 6 miejsc zapełnionych. Jeszcze jedna osoba się jakoś zmieści. Wyjazd w czwartek z Wrocławia. Możemy kogoś zgarnąć z trasy - Kalisz, Konin, Toruń.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziJadących samochodem którzy będą jechać drogą 58 od Olsztynka, uprasza się aby zwracali uwagę na pieszych idących z plecakiem w kierunku wschodnim i zatrzymali się aby podwieźć na miejsce zlotu.
Comment
-
-
Czy ktoś się wybiera na 35100 z Warszawy do Olsztyna (13:35 - 17:16) w piątek?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Chociaż najlepsze i najtańsze jest to:
Stacja/Przystanek Data Przyj. Odj. Peron Czym Dalsze informacje
Warszawa Zachodnia 09.09.11 15:50 KM 2520 Osobowy
Koleje Mazowieckie
tylko 2 kl.
Działdowo 18:19
Działdowo 18:29 97031 REGIO
Przewozy Regionalne
tylko 2 kl.
Olsztynek 19:19
Czas trwania: 3:29; kursuje w okresie, 1. Wrz do 9. Gru 2011 Pn - Pt, Nd; oprócz 11. Lis
Jakby ktoś był chętny na takie połączenie, to póki co i ja je preferuję ;o)Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPieszych chcących zostać zabranymi na miejsce zlotu uprasza się o założenie umówionych znaków rozpoznawczych. Proponuję pluszowe poroże łosia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPieszych chcących zostać zabranymi na miejsce zlotu uprasza się o założenie umówionych znaków rozpoznawczych. Proponuję pluszowe poroże łosia.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziPielgrzymek nikt się tam nie spodziewa, spotkanie więc kogoś z poza zlotowiczów będzie mniej prawdopodobne od spotkania prawdziwego łosia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa i Slavoy też pieszo z Olsztynka będziemy bieżyć.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
O której się dojedzie to jeszcze nie wiadomo Proponuję stworzyć dyżurny taxi-fon, który na wezwanie wyjedzie z Waszety w kierunku Olsztynka.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Prawdopodobnie pojadę tym pociągiem.Zapraszam chętnych
Katowice 12.08.11 23:41
Działdowo 13.08.11 08:08
Działdowo 08:59
Olsztynek 09:45Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziPrawdopodobnie pojadę tym pociągiem.Zapraszam chętnych
Katowice 12.08.11 23:41
Działdowo 13.08.11 08:08
Działdowo 08:59
Olsztynek 09:45mb WOS
Comment
-
-
nie chce mi się czytać całego wątku, więc może po kimś powtórzę: zwracam uwagę na usługi firm radex i pok-tourist z olsztyna. ich autobusy nie zjeżdżają z trasy wzorem pekaesów, ale na życzenie zatrzymują się także w olsztynku. jest taniej niż koleją. bilety można rezerwować telefonicznie. no ale picie piwek po drodze może być kłopotliwe...veni, emi, bibi
Comment
-
-
W przypadku Pok-turist mogę pomóc. Dwie znajome jeżdżą tam jako hostessy. Mogą pomóc z miejscami.
Autobusy moga zatrzymać się w Olsztynku, ale później to chyba z buta juz tylko.
Proponuję dojechać do Olsztyna, po drodze wysiąść w centrum przy STATOIL (ul. Śliwy 2) i doczłapać się do PIRAMIDY. Kierowcy będą czekać.
Comment
-
-
Nawiązując do swojego postu #4 i jakiegoś-tam nieco późniejszego, uprzejmie donoszę, że znalazł się jeden chętny (on już wie o kim mowa) na wolne miejsce powrotne do Gdańska w moim majbachu w poniedziałek (pojedziemy, jak się wyśpimy). Cały czas mogę 2 osoby wziąć tam i dodatkowo jedną nazad (ale w poniedziałek).Last edited by Rycho_128; 2011-08-21, 17:45. Powód: pomyliłem się w rachunkach - ile tam a ile nazad :PGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Comment