2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - dojazd

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
    Czy ktoś zna aktualne szczegóły dotyczące odcinka Nidzica - Olsztynek?
    Coś tam ponoć jest rozje..., tzn. w przebudowie , ale co, gdzie i ile czasu się ten tor przeszkód pokonuje?
    Na całym tym odcinku trwa budowa S7. W piątek późnym popołudniem może być tam nieciekawie ale wcześniej nie powinno być większych problemów.
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• tfur
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2006.05
      • 1312

na przebudowywanym odcinku niemal w całości obowiązuje zakaz wyprzedzania. często gęsto występują wyjazdy z budowy i różne wymyki/objaździki, czyli dodatkowe utrudnienia. jazda jest więc wolniejsza, lecz z reguły płynna, ale to jest oczywiście zależne także od natężenia ruchu. piątkowy wieczór może nie sprzyjać, ale zawszeć to już po wakacjach. jeśli byłaby tragedia, zawsze można odbić w nidzicy na szczytno i w jedwabnie skręcić na olsztyn/olsztynek. trasa dłuższa, węższa, kręta, za to malownicza i mało uczęszczana.
      veni, emi, bibi

Comment

• Pancernik
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.09
        • 9799

No właśnie mam takiego pomysła, zwłaszcza, że nie wiem, kiedy uda mi się z fabryki wymknąć...

Comment

• zgoda
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 3516

Nasielsk - Ciechanów - Przasnysz - Wielbark - Jedwabno

Jako że spora część trasy (nie jestem pewien co do DK50...) jest poza systemem viaTOLL, emocje podczas lawirowania między tirami gwarantowane.
          Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• emes
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.08
            • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzi
            Nasielsk - Ciechanów - Przasnysz - Wielbark - Jedwabno..
            Z Nasielska do Przasnysza czemu przez Ciechanów ? Jakieś utrudnienia przez Pułtusk ?

Comment

• Pancernik
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2005.09
              • 9799

Eeeee, no, chciałem raczej standardystycznie, do Nidzicy, a potem slalomem między jeziorami...

Comment

• zgoda
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.05
                • 3516

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
                Z Nasielska do Przasnysza czemu przez Ciechanów ? Jakieś utrudnienia przez Pułtusk ?
                Ano, remont nawierzchni. Nie wiem na ile jest rozgrzebane, polegam na tym, co podaje GDDKiA.
                Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• Ahumba
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.05
                  • 9092

Miesiąc temu wracałem z Olsztyna S-7 i mimo prac na trasie, do Nidzicy jechało się bez większych problemów. Problem może zaistnieć, jeśli coś się rozkraczy lub cuś w tym stylu.
                  Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Ahumba
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.05
                    • 9092

Mam wolne miejscówki w aucie do Olsztyna. Wyjazd z warszawskiego Bemowa w piątek ok. 14-15.
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• centon
                      † 2017 Piwosz w Raju
                      • 2004.03
                      • 575

Witam
                      Będę jechał jednak swoim autem, gdyby ktoś chciał dotrzymać mi towarzystwa zapraszam.
                      Jadę z mokotowa przez całą warszawę to mogę gdzieś po drodze podjechać.
                      Planuję wyjechać koło 10 rano chociaż nie jest to godzina sztywna ,możliwe odstępstwa.
                      zapraszam.
                      Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
                      Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• e-prezes
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2002.05
                        • 19276

Interesująco, interesująco... ja jeszcze nie wiem o której będę w Warszawie.

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedzi
                          Witam
                          Będę jechał jednak swoim autem, gdyby ktoś chciał dotrzymać mi towarzystwa zapraszam.
                          Jadę z mokotowa przez całą warszawę to mogę gdzieś po drodze podjechać.
                          Planuję wyjechać koło 10 rano chociaż nie jest to godzina sztywna
                          Z chęcią bym się podpiął, ale nie wiem, czy mi się uda. Problem w tym, że muszę rano zawieźć córkę do dziadków na Bemowie i zanim tam się dotelepię autobusem i z powrotem na Służew, może być 12.

Comment

• emes
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.08
                            • 4275

Żą, ja będę przejeżdzał przez W-wę w przedziale czasowym 13-15, to mogę cię zabrać.

Comment

• centon
                              † 2017 Piwosz w Raju
                              • 2004.03
                              • 575

pierwszym podróżnikiem będzie kloss. czekam na telefony od ... oni wiedzą od kogo
                              pozdrawiam i do zobaczenia
                              Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
                              Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• Markens
                                Szeregowy Piwny Łykacz
                                • 2004.03
                                • 20

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedzi
                                pierwszym podróżnikiem będzie kloss. czekam na telefony od ... oni wiedzą od kogo
                                pozdrawiam i do zobaczenia
                                Ino pamiętaj, że stamtąd do Wawy to ja jestem chętny
                                "Jak sie nie ma co sie lubi, to się kradnie co popadnie..." - zasłyszane

Comment

Przetwarzanie...
                                X