Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyświetlenie odpowiedzi
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - dojazd
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
na przebudowywanym odcinku niemal w całości obowiązuje zakaz wyprzedzania. często gęsto występują wyjazdy z budowy i różne wymyki/objaździki, czyli dodatkowe utrudnienia. jazda jest więc wolniejsza, lecz z reguły płynna, ale to jest oczywiście zależne także od natężenia ruchu. piątkowy wieczór może nie sprzyjać, ale zawszeć to już po wakacjach. jeśli byłaby tragedia, zawsze można odbić w nidzicy na szczytno i w jedwabnie skręcić na olsztyn/olsztynek. trasa dłuższa, węższa, kręta, za to malownicza i mało uczęszczana.veni, emi, bibi
Comment
-
-
Nasielsk - Ciechanów - Przasnysz - Wielbark - Jedwabno
Jako że spora część trasy (nie jestem pewien co do DK50...) jest poza systemem viaTOLL, emocje podczas lawirowania między tirami gwarantowane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNasielsk - Ciechanów - Przasnysz - Wielbark - Jedwabno..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziZ Nasielska do Przasnysza czemu przez Ciechanów ? Jakieś utrudnienia przez Pułtusk ?
Comment
-
-
Miesiąc temu wracałem z Olsztyna S-7 i mimo prac na trasie, do Nidzicy jechało się bez większych problemów. Problem może zaistnieć, jeśli coś się rozkraczy lub cuś w tym stylu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Mam wolne miejscówki w aucie do Olsztyna. Wyjazd z warszawskiego Bemowa w piątek ok. 14-15.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Witam
Będę jechał jednak swoim autem, gdyby ktoś chciał dotrzymać mi towarzystwa zapraszam.
Jadę z mokotowa przez całą warszawę to mogę gdzieś po drodze podjechać.
Planuję wyjechać koło 10 rano chociaż nie jest to godzina sztywna ,możliwe odstępstwa.
zapraszam.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedziWitam
Będę jechał jednak swoim autem, gdyby ktoś chciał dotrzymać mi towarzystwa zapraszam.
Jadę z mokotowa przez całą warszawę to mogę gdzieś po drodze podjechać.
Planuję wyjechać koło 10 rano chociaż nie jest to godzina sztywna
Comment
-
-
pierwszym podróżnikiem będzie kloss. czekam na telefony od ... oni wiedzą od kogo
pozdrawiam i do zobaczeniaZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedzipierwszym podróżnikiem będzie kloss. czekam na telefony od ... oni wiedzą od kogo
pozdrawiam i do zobaczenia"Jak sie nie ma co sie lubi, to się kradnie co popadnie..." - zasłyszane
Comment
-
Comment