Wg mojego tomtoma współrzędne ośrodka 53° 34' 56" N 20° 16' 57" E (podane na stronie www) to jest centrum Olsztynka. Czy ktoś ma dokładniejsze?
Ja mam - mapy papierowe, targeo.pl, googlemaps i zumi.pl. Czasami też koniec języka robi za przewodnika .
Zresztą, chyba googleEarth podaje współrzędne.
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Ja mam - mapy papierowe, targeo.pl, googlemaps i zumi.pl. Czasami też koniec języka robi za przewodnika .
Zresztą, chyba googleEarth podaje współrzędne.
Od patrzania na papierowę mapę mój gps nie będzie wiedział dokąd chcę jechać, ale przynajmniej znalazłem współrzędne tej wsi w wikipedii.
Kurde, gdzie są te czasy, gdy gawiedź przed zlotem umawiała się na pociągi, i z całej Polski zjeżdżały vlakami ekipy integrujące się już w przedziałach...
A teraz połowa ogranicza w sobotę imprezowanie, a na ostatni dzień dmucha w alkomaty i chodzi pod...denerwowana
Dupy wam się wyekskluziwowały. Dziadziejecie
Ach ta jedenastogodzinna podróż "włóczęgą południa" Wrocław->Zwierzyniec, do którego po drodze dosiadały się kolejne ludzie...
Kurtka na wacie, a ty czym będziesz jechał w obie strony?
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Od Pruszkowa i z powrotem vlakiem, podróż rozszerzona m.in. o Kanał Elbląski.
Do Pruszkowa fordziawsonem, ze względu na odstawienie psa... Już się cieszę na korki, dziury, zwężenia i TIRy, zamiast siedzieć i popijać piwko zanurzając się w lekturze, bądź krajobrazie.
No kurcze, sam całej trasy pociągiem nie zaliczysz
Perspektywa samotnej jazdy pociągiem na zlot mi nie odpowiadała, więc przykleiłem się do Basików i ich autka. Powrót to będzie zapewne kombinacja autobusowo-kolejowa. Myślałem też o samolocie z Warszawy do Wrocławia, ale bilety promocyjne skończyły się... kilka miesięcy temu
post #4 nadal aktualny. I to "nic pewnego" robi się coraz bardziej pewne.
"Bardziej pewne" jest już pewne na 100%, ale - jak patrzę - chętnych z Gdańska nie ma i nie będzie. Piotrrat z kompanią jadą zapewne swoim majbachem, więc... ale jakby kto chętny - dwa miejsca są. A może ktoś na trasie się przysiądzie? Byłoby miło.
Comment