Wojtek masz na stanie jeszcze swój wyrób który podarowałeś mi swego czasu u Majera? Nazywał się jakoś "podwójnie chmielone" albo podobnie.
2011.09.09-11 - X Wielki Zlot Forumowiczów [Olsztyn] - Giełda piwna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziPotrzebuję ok 20-30 butelek 0,5l z zamknięciem patentowym, a żeby być zgodnym z tematem wątku, mogą być to butelki pełne piwa domowego .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziMam do wymiany:Hercegovačko z BiH (1 szt)i Porter z Zduńskiej Woli (1 szt na pewno,jeśli dowiozą do małego sklepiku to więcej).Chętni pisać.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTo ja się piszę na Hercegovacko.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziOki.To za Remusa?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie mam niestety obecnie takich butelek, ale wiem, co Ty koniecznie powinieneś przywieźć - worek suplementów diety: magnez, potas, multiwitamina, verdin na wątrobębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziOraz uzupełniająco węgiel, espumisan, nospa i sylimarol
Comment
-
-
Jeśli ktoś mógłby przywieźć na zlot jakieś piwka z Szymbarka i/lub Kowala w zamian proponuję coś z Browaru Tumskiego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś mógłby przywieźć na zlot jakieś piwka z Szymbarka i/lub Kowala.
Coś bym w zamian znalazł w moherowych sklepach...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Za długo zwlekałem z zakupem i dziś kupiłem dwa ostatnie Jasne z Kowala.
To jedno, jako że pierwszy zgłosił chęć, dla Maremali
Drugie, lojalnie dla Kierownika Domku nr 9- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziDrugie, lojalnie dla Kierownika Domku nr 9Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Będę mieć kilka butelek domowego, Remusów oraz piw z Gościszewa - prosto z browaru. Mam zamiar kupić głównie Rycerza oraz Naturalne, jeżeli jednak ktoś chciałby Pilsa, Ciemne lub Pszenicę, to pisać.Last edited by Pendragon; 2011-09-08, 13:12.
Comment
-
Comment