2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Jak razem? Każdy na inną porę roku, a piaty dla twardzieliTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
W sumie jeżeli chodzi o piwo, to ja bym tylko chciał mieć możliwość przypięcia kega pepsi z jakimś domowym piwkiem, w ramach zapewnienia różnorodności.Comment
-
Racibórz lub Grybów. W sumie nawet bardziej Grybów bo to piwo jest znacznie mniej dostępne."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
A w Bierzwiennej Dlugiej Kolonii juz zlot mieliscie?Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2011-09-20, 12:49.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
-
Ja na 5 zlotach, o ile mi wiadomo, takiego osobnika jeszcze nie spotkałam
I won't change to fit your plan, take me as I am!Comment
-
To weź ze sobą końcówki, przepnij i polewaj. Albo w zwykłym kegu przywieź. Ja tak zrobiłem. Tylko liczył bym na coś wyjątkowego i nie mam na myśli "wyjątkowo udanego pilsa""nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
A może Jabłonowo lub Konstancin a jak komuś zbyt blisko to proponuję podróż z przesiadką np. we Włoszczowej.Comment
-
Już od kilku lat wybieram się na zlot i może w przyszłym roku wreszcie dotrę...Comment
-
Comment
-
Hmmm...
A może pierwszy zlot zagraniczny?
Nowa Zelandia odpada, ale Czechy. Pendi oszalałby ze szczęściaPoszukujęComment
-
O tak
Z drugiej strony taki czeski zlot sobie zrobię sam wcześniej czy później.
Ten Zodiak mi chodzi po głowie, bo gdyby był jakościowo taki jak przed trzema laty, to byłoby super smacznie. Ale jeśli piwo by miało być takie jak ostatnimi czasy się tam trafia, to lepiej jechać do Grybowa.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-09-20, 20:22.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Rozważamy sobie - piwa z którego browaru chcielibyśmy pić na Zlocie, a to przecież nie ma nic wspólnego z tym, gdzie (geograficznie) Zlot miałby się odbyć. co innego zwiedzanie browaru - trzeba się zastanowić, czy browar by takich nudziarzy przyjął i pokazał co nieco - bo jak nie dałoby się zwiedzić to lokalizacja może być inna a piwo skąd inąt...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!