Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziDowiesz się jutro, jak wrócisz - biur do upadłosci ci u nas jeszcze dostatek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziO, już się coś dzieje. Lot o godzinę do przodu przesuneli
Spokojnie, może to tylko nagła zmiana czasu na np. jesienny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_ Wyświetlenie odpowiedziSpokojnie, może to tylko nagła zmiana czasu na np. jesienny
A żeby było w temacie, to jutro iron skontaktuje się z Tobą w sprawie czwartkowego odbioru sprzętuLast edited by fuliano; 2012-09-04, 22:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziAlbo chcą nas ściągnąć godzinę przed ogłoszeniem upadłości.
A żeby było w temacie, to jutro iron skontaktuje się z Tobą w sprawie czwartkowego odbioru sprzętubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
By przeczytać zarządzenie Burmistrza o naszym ośrodku należy kliknąć w "ZB-576-12 stawki ORW i basen.doc" w polu załączniki.
Baza Aktów Własnych służy do publikowania aktów prawnych w postaci elektronicznej wraz ze skorowidzami oraz pełną obsługą dokumentów XML. Pozwala na spełnienie ustawowego obowiązku prowadzenia w formie elektronicznej „zbioru aktów prawa miejscowego”
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNic mi o tym nie wiadomo, ale mogę sie skontaktować, a co mi tam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziAlbo chcą nas ściągnąć godzinę przed ogłoszeniem upadłości.
A żeby było w temacie, to jutro iron skontaktuje się z Tobą w sprawie czwartkowego odbioru sprzętu
No to czekam na kontakt.Last edited by iron; 2012-09-05, 16:43.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No dobra, kto się wybiera na Bracką Jesień łapa w górę.
Pomysł jest taki, aby wyjechać w sobotę z rana (względnie), po drodze zaliczyć parę czeskich browarów, posiedzieć trochę w Cieszynie i wrócić porą wieczorową.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, kto się wybiera na Bracką Jesień łapa w górę.
Pomysł jest taki, aby wyjechać w sobotę z rana (względnie), po drodze zaliczyć parę czeskich browarów, posiedzieć trochę w Cieszynie i wrócić porą wieczorową.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziZależy jak się będę czuł z rana.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment