Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Żą, bierz bandżolę (i piłkę!) - przeciez jest nowe arcydzieło o Jacksonie do publicznej premiery
Mason, kurcze, też mam kwasiżura, miałem nie brać, ale skoro mówisz, że na chrzest to dobre, to może jednak wezmę. A jakby tak zrobić jeden kwasiżur rezany drugim?
Piracka... Ty wiesz co...
p.s. zaraz będzie ciemno...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziAle ten kwasiżur to mocno kwasiżurowy jest, czy tylko lekko zajeżdża złem? Ja specjalnie wyhodowałem zło wcielone . Ale na rozgrzewkę wziąłem też kilka lekkich kwasików
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziAle ten kwasiżur to mocno kwasiżurowy jest, czy tylko lekko zajeżdża złem?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
No to zaczynamy ostrą czterodniówkę. Mam nadzieję, że dane mi będzie wrócić przed ten monitor w poniedziałek wieczoremPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo to zaczynamy ostrą czterodniówkę. Mam nadzieję, że dane mi będzie wrócić przed ten monitor w poniedziałek wieczorem
Comment
-
-
no za godzinkę start w wiadomym kierunku.
do zobaczeniaZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Plotka głosi, że za pół godziny ahumbowóz w składzie Żona-Taxi, żąleną, gwzd i Ahumba wyrusza w wiadomym kierunku.
Do zobaczenia się z WamiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziJa już degustyje na miejscu, jakaś ekipa była przedemną , robią zwiad zagrabanicznymb WOS
Comment
-
Comment